26 d'abril de 2024

Manlleu participa al webinar «Buenas prácticas en la lucha contra la pobreza en el ámbito local» de la Fundació Naturgy

Es va seguir a tot Espanya i des de la ciutat es va explicar l'evolució de l'Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica

elter.net 23 d'octubre de 2020 a les 09:41
L'Oficina de Promoció Econòmica es trobar en una de les cantonades del Mercat Municipal | elter.net

L’Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica d’Osona Nord va participar divendres passat en el webinar organitzat per la Fundació Naturgy presentant la seva experiència en el seu primer any de funcionament.


La tècnica responsable de l’OEE Osona Nord, Mercè Coma, va intervenir en el webinar “Buenas prácticas en la lucha contra la pobreza en el ámbito local”,  juntament amb altres persones de Vilanova i la Geltrú, Terrassa i Getafe. Aquest es va seguir des de tot Espanya per unes 150 persones. Durant la seva intervenció, Mercè Coma, va parlar de l’evolució i itinerància de l’Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica, amb molt bona rebuda per part de la ciutadania en els diferents espais.


Es va parlar també del nombre de visites fetes, més de 1.000 en un any, de les quals un 15% són de persones que no tenen referent a Serveis Socials. Finalment, es van explicar les accions de rehabilitacions energètiques que es porten a terme conjuntament amb la Fundació Naturgy per tal de millorar l’eficiència energètica i el confort en els habitatges de les famílies en situació de vulnerabilitat.


L’Oficina d’Estalvi Energètic va néixer a Manlleu l’any 2019 i gràcies al conveni signat amb ajuntaments de Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç de Torelló ofereix els seus serveis a aquestes poblacions de la comarca. És l’única oficina en l’àmbit comarcal que tracta específicament temes relacionats amb l’estalvi i l’eficiència energètica.

Etiquetes:
Economia i empresa