24 d'abril de 2024

El Magicstudio CP Manlleu rep l'Alcorcón després de quinze dies sense jugar a l'OK Lliga

El masculí, per la seva part, li han suspès per tercera setmana consecutiva el seu partit a causa de la coronavirus

Raimon Roma 23 d'octubre de 2020 a les 17:31
El duel començarà a les 17h i es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu | elter.net

Després de l’odissea que va viure el Magicstudio CP Manlleu la setmana passada, amb la suspensió del partit a la pista del Cuencas Mineras quan l’equip ja volava cap a Astúries, les manlleuenques reben aquest dissabte, a casa, l’Alcorcón (17h).


El matx correspon a la cinquena jornada de l’OK Lliga, encara que serà el quart partit que disputaran les de Jordi Boada, encara invictes i sense encaixar cap gol en contra. Tot i perdre el liderat a conseqüència de no jugar la jornada anterior, les manlleuenques han començat amb força la primera fase de la temporada i contra l’Alcorcón tindran l’oportunitat de continuar amb aquesta bona dinàmica. El conjunt madrileny també ha jugat tres partits fins al moment i té tres punts, amb un balanç d’una victòria i dues derrotes. El partit es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


El CP Manlleu Embotits Solà continua sense debutar després que se suspengui també el partit d’aquest dissabte


El conjunt masculí del club no veu el dia que pugui debutar a l’OK Lliga Plata. Mentre altres conjunts de la categoria jugaran la tercera jornada aquest cap de setmana, els d’Arnau Casanovas veuen com li han suspès per tercera vegada el seu partit, aquest cop, el que havien de jugar a casa contra l’Areces. L’equip asturià va jugar contra el Jolaseta la setmana passada, que ha tingut casos positius de covid-19 i, per tant, activant el protocol, els asturians no s’han pogut desplaçar fins a Manlleu.

Etiquetes:
Esports