24 d'abril de 2024

Golejada del CP Manlleu contra l'Alcorcón (9-1)

L'equip entrenat per Jordi Boada segueix imbatible amb quatre victòries consecutives

elter.net 26 d'octubre de 2020 a les 18:44
La setmana que ve el CP Manlleu rebrà a casa al Cerdanyola | elter.net

El Pavelló Municipal d’Esports va acollir dissabte a la tarda l’enfrontament entre el Magicstudio CP Manlleu i l’Alcorcón, corresponent a la cinquena jornada de l’OK Lliga.


Les manlleuenques van sortir amb molta intensitat a la pista i abans de complir-se el primer quart d’hora de partit, l’equip local ja havia marcat quatre gols. Carlota Antúnez va ser l’autora de l’únic gol de les visitants, que van trencar la ratxa de tres partits sense encaixar cap gol del Manlleu. Clar domini local en general, que va acabar l’enfrontament guanyant amb un contundent 9 a 1.


Nara López va ser l’encarregada d’obrir la veda. El seu gol va precedir els dos d’Anna Casarramona i un altre de la Peke (4-0). Uns primers minuts d’atac-i-gol constant de l’equip local, que va agafar a l’Alcorcón amb la guàrdia baixa. A partir d’aquí, el Manlleu va perdre uns minuts el control del partit, les madrilenyes van començar a trobar-se més còmodes dins la pista i van tenir les primeres arribades a porteria. Quan faltaven quatre minuts per acabar la primera part, Carlota Antúnez marcava el 4 a 1.


El segon temps va començar amb una segona diana de Peke, que va precedir un nou gol de Nara López, que anotava també el setè. A mesura que avançaven els minuts, l’Alcorcón anava desapareixent i els gols del Manlleu van tornar a caure. Aida Mas i Ona Castellví van fer el vuitè i el novè.


L’equip entrenat per Jordi Boada segueix imbatible, quatre partits i quatre victòries. La setmana que ve el Manlleu rebrà a casa al Cerdanyola, equip invicte encara en aquest inici de temporada.

Etiquetes:
Esports