24 d'abril de 2024

Enguany no es celebrarà la «Córrer per córrer» de Manlleu

Serà la primera vegada que l'Olímpic Manlleu anul·la la competició des dels seus orígens l'any 1992

elter.net 25 d'octubre de 2020 a les 10:15
Cursa atlètica de Festa Major de Manlleu 2020 | Oriol Santos

L’Olímpic Manlleu ha anunciat que anul·la la 29a cursa “Córrer per córrer” que havia de tenir lloc el 8 de novembre. L’organització ha valorat el context actual d’expansió de la covid-19, el volum de participació de la cursa i les característiques de l’esdeveniment, que normalment compta amb unes 300 inscripcions i on té lloc un esmorzar popular.


Davant la impossibilitat de garantir la seguretat dels atletes, l’Olímpic Manlleu ha decidit prendre la decisió aquesta setmana, amb quinze dies d’antelació i no 48 hores abans i per imposició de les autoritats responsables. També es temia l’efecte crida, que un gran nombre d’atletes acudissin a la cita, donada la cancel·lació de la majoria d’esdeveniments esportius.


L’organització explica que lamenta no poder celebrar la cursa i que agraeix la comprensió dels participants, serà la primera vegada que s’anul·la la competició des dels seus orígens. L’any 1992 es va celebrar la primera “Córrer per córrer” i des de llavors cada novembre arribava puntual. Ni factors meteorològics, ni polítics, ni socials havien aconseguit cancel·lar la competició.


L’Olímpic Manlleu no descarta organitzar els propers mesos alguna activitat per suplir la cursa, però la proposta no anirà sota el nom de “Córrer per córrer” per no trencar la seva essència.  

Etiquetes:
Esports