23 d'abril de 2024

Un grup de joves crema intencionadament tres contenidors a Manlleu

Els fets es van produir diumenge a la tarda, però el passat divendres també se'n van cremar dos de manera intencionada

elter.net 26 d'octubre de 2020 a les 09:31
Contenidor cremat al carrer Mossèn Aulet | elter.net
Contenidor cremat al carrer Castellot | Ferran Crespo
Contenidor cremat a l'Avinguda de Roma | elter.net

Aquest passat diumenge a la tarda, entre les 19 i les 20h, van cremar de manera gairebé simultània tres contenidors en diferents punts de Manlleu.


El cap de la Policia Local de Manlleu, Jesús Calvo, ha explicat a Ràdio Manlleu i elter.net que la crema d’aquests contenidors es va fer “clarament de manera intencionada” i recalca que el cos policial de la ciutat té sospites d’un grup de joves que es van fer veure per la zona en aquelles hores. "No “tenim indicis concrets per identificar-los, però s’ha obert una investigació”, ha subratllat Calvo.


Els actes vandàlics van cometre’s a contenidors situats al carrer Mossèn Aulet (davant dels pisos de Can Garcia), al carrer Castellot (al costat del Parc del Puig) i també a la rotonda de l’Avinguda de Roma amb el carrer del Ter, al costat del cementiri. Els incendis van ser neutralitzats per una dotació dels Bombers.


Els actes vandàlics van començar el divendres 23 d'octubre


La Policia Local informa que el passat divendres, 23 d'octubre, es van cremar dos contenidors també de manera intencionada. Un al carrer Puigpardines amb cantonada al carrer Pintor Guàrdia i un altre al carrer Cal Xic, cantonada amb Pompeu Fabra. En total, aquest cap de setmana s'han cremat cinc contenidors a Manlleu, uns actes vandàlics que la policia està investigant.

Etiquetes:
Societat