26 d'abril de 2024

La cavalcada de Reis de Manlleu es farà i es demana a la ciutadania que la gaudeixi des de casa

Tindrà un recorregut molt més ampli, passarà per tots els barris i es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu

Raimon Roma 27 d'octubre de 2020 a les 17:49
La cavalcada del pròxim mes de gener s'haurà d'adaptar a les circumstàncies actuals | elter.net

El pròxim 5 de gener se celebrarà a Manlleu, un any més, la cavalcada de Reis. Tot i la situació pandèmica actual, l’acte s’ha repensat perquè tothom ho pugui gaudir el més a prop de casa que els sigui possible.


L’activitat pateix canvis obligats respecte edicions anteriors. Un dels principals és el recorregut. Aquest serà molt més ampli i passarà per tots els barris de la ciutat, alguns fins i tot dues vegades, amb l’objectiu que la cavalcada passi per la major part de les cases possibles. En aquest sentit, es recomana a la població no sortir més enllà de davant la porta de l’habitatge o a la cantonada del carrer per veure els Reis, apel·lant a la responsabilitat social i al compliment de totes les mesures d’higiene i de seguretat.


La rua començarà a les 17h a la Coromina i es preveu que s’allargui durant unes quatre hores, aproximadament. Els dies 3 i 4 de gener hi haurà campament reial, aquest, amb canvi d’ubicació i sense contacte entre els patges i els infants. Es realitzarà un recorregut teatralitzat per veure com els patges viuen la prèvia del dia de Reis. Per accedir a aquest recorregut caldrà demanar cita prèvia.


Enguany, a causa de la pandèmia, no hi haurà espectacle final a la plaça Fra Bernadí per la recomanació que la gent vegi els Reis el més a prop de casa que sigui possible. La cavalcada del pròxim 5 de gener del 2021 s’ha repensat perquè tothom vegi els Reis a Manlleu.


La cavalcada es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu


Una de les novetats d’enguany serà que la cavalcada de Reis de Manlleu es podrà seguir íntegrament en directe a través de Ràdio Manlleu. És una de les iniciatives que es portaran a terme per fomentar que la gent gaudeixi l’activitat des de casa i, al mateix temps, sàpiga en tot moment per on passar la rua.


Es faran connexions en directe des del carrer, s’emetran entrevistes a protagonistes i s’explicaran històries relacionades amb la jornada, entre d’altres.

Etiquetes:
Societat