26 d'abril de 2024

El consistori infantil de Manlleu es troba per primera vegada aquest curs 2020-2021

Es van veure de manera telemàtica i es constituirà el Consell Municipal de la Infància

elter.net 28 d'octubre de 2020 a les 10:14
Els regidors infantils es van veure per primera vegada aquest curs | elter.net

Els nous regidors i regidores infantils de Manlleu, que enguany constituiran el Consell Municipal de la Infància del curs 2020-2021, es van trobar per primera vegada de manera telemàtica.


En aquesta sessió de constitució, en línia a causa de la Covid-19, es van fer les presentacions dels nous regidors i regidores, alumnes de 6è de primària de diferents escoles de la ciutat i la regidora de Participació Ciutadana, Núria Martínez, els va donar la benvinguda i els va demanar la seva implicació i col·laboració en els encàrrecs i les tasques que aniran fent durant aquest curs.


Aquest grup de regidors i regidores ha començat amb l’objectiu d’aportar opinions i idees i portar-les a terme durant el seu mandat. En aquesta sessió se’ls va fer un encàrrec, pensar com hauria de ser la imatge o logotip del Consell Municipal de la Infància de Manlleu. Se’ls va avançar també que enguany se’ls demanarà treballar un tema que també es treballa en el marc del PEC, el Projecte Educatiu de Ciutat, que serà analitzar des del seu punt de vista què és el que educa i què no educa a Manlleu.

Etiquetes:
Política Municipal