24 d'abril de 2024

Adolescents de Manlleu posen en marxa un espai de participació

L'objectiu és aportar idees per millorar la ciutat i donar el seu punt de vista sobre temes que afecten a la ciutadania

elter.net 29 d'octubre de 2020 a les 09:57
L'espai el formen alumnes de 1r a 3r d'ESO de quatre instituts de Manlleu

Els delegats dels diferents instituts de Manlleu van participar en una trobada telemàtica per començar a dissenyar com ha de ser i com ha de funcionar un nou espai de participació d’adolescents.


L’espai està format per dotze delegats i delegades de 1r a 3r d’ESO dels quatre instituts de Manlleu. Durant aquest curs, els adolescents debatran sobre com volen que sigui aquest espai participatiu, quines funcions tindrà, quin nom i logotip o com s’organitzarà. En la primera sessió va participar també el regidor de Joventut, Eduard Robles, i va servir perquè el grup es conegués millor i per fer una primera pluja d’idees sobre per a què hauria de servir aquest espai. Els objectius d’aquest espai de participació és col·laborar per millorar Manlleu, aportar idees i pensaments diferents,  conèixer altres joves del municipi i representar als companys i companyes fent arribar a aquest espai les seves idees i punts de vista sobre diferents temes que afecten la ciutat i els seus ciutadans.


A la pròxima trobada, que serà al novembre, els adolescents coneixeran l’experiència d’altres espais de participació de Catalunya. Les trobades seran mensuals i s’han iniciat de forma telemàtica a causa de la situació causada per la covid-19, tot i que es preveu trobar-se de forma presencial més endavant.

Etiquetes:
Societat