25 d'abril de 2024

La Policia Local de Manlleu efectua 8 detencions en els últims dies

Els motius de les actuacions són majoritàriament delictes de violació de domicili i robatoris

elter.net 29 d'octubre de 2020 a les 16:45
Les detencions s'han realitzat en els últims quinze dies | elter.net

La Policia Local de Manlleu ha informat que en els últims quinze dies ha realitzat un total de vuit detencions, la majoria d’elles relacionades amb delictes de robatoris i d’entrades i robatoris amb força a domicilis.

El 14 d’octubre una patrulla de paisà localitza una persona caminant pel carrer Doctor Oliveras sense mascareta. S’atura a l’individu, se l’identifica i escorcolla trobant-li més de 50 grams de suposadament cocaïna. Es deté a l’individu per possessió de substàncies, delicte contra la salut pública.

El 16 d’octubre es reben vàries trucades informant que tres individus estan intentant entrar en una casa de l’Avinguda Garrotxa, estan donant cops a la porta i la última trucada informa que ja son dins l’habitatge. Quan la patrulla arriba al lloc les persones estan dins l’immoble amb la porta tancada. S’entra a l’immoble amb la clau del propietari i es detenen les tres persones que hi ha dins, una mare i el fill, tots dos majors d’edat i una noia menor d’edat de Campdevànol. Se’ls deté per violació de domicili i robatori.

El dia 17 d’octubre, una trucada d’una veïna del carrer Cavalleria avisa que ha sentit soroll de trencadissa de vidres i al sortir al carrer, va observar que hi havia el vidre trencat d’un establiment comercial ubicat al mateix carrer. La veïna veu un individu davant la porta i un altre que surt de dins. La propietat de l’establiment comenta als agents que tenen càmeres i que demanaran a la companyia de l’alarma de recuperar-les. El 21 d’octubre es faciliten les imatges i s’identifica l’individu. La patrulla juntament amb Mossos d’Esquadra es dirigeix al domicili de la persona identificada qui es localitza al carrer on és detingut per un delicte de robatori amb força.

El dia 18 d’octubre es rep trucada d’un veí del carrer del Pont informant que hi ha gent a casa seva. La patrulla es dirigeix al lloc i identifiquen dues persones a l’interior del domicili. S’identifiquen les dues persones i es detenen acusades d’un delicte d’entrada a un habitatge aliè i de robatori amb força.

El dia 25 d’octubre es reben trucades de més d’un veí i d’una veïna dels carrers Donya Blanca i Núria alertant que ha començat a sonar una alarma d’un habitatge del carrer Donya Blanca i que hi ha una persona que ha sortit del jardí d’aquesta casa i ha marxat corrents cap als camps de blat que hi ha al final del carrer. La patrulla intenta donar la volta als camps i gràcies, de nou, a la col·laboració ciutadana, s’aconsegueix atrapar a l’individu a l’avinguda Pirineus. Es trasllada la persona detinguda al CAP per a fer-li el reconeixement mèdic però allà l’individu surt corrent, salta per un marge d’uns 2 metres i cau donant-se un cop al cap i vàries erosions a cames i braços.

A partir de l’1 d’octubre de 2020 ha entrat en vigor un acord operatiu entre Mossos d’Esquadra i Policia Local de Manlleu en la gestió de detinguts. La manca d’un espai adequat per la custòdia de detinguts a les dependències de la Policia Local de Manlleu fa necessari establir aquest acord que preveu el trasllat a Vic de les persones detingudes.

Etiquetes:
Societat