25 d'abril de 2024

El Magicstudio CP Manlleu rep el Cerdanyola a porta tancada

Els dos conjunts es mantenen imbatuts en aquest inici de l'OK Lliga

elter.net 30 d'octubre de 2020 a les 11:51
El partit es disputarà aquest dissabte a les 18h | CP Manlleu

L’OK Lliga femenina d’hoquei patins és una de les poques competicions que es disputen, en part, amb equips catalans, que no s’aturen per les noves restriccions del Govern.


Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, el Magicstudio CP Manlleu rep la visita a casa del Cerdanyola. Una bona prova per les manlleuenques, que encadenen quatre victòries en quatre partits en un inici de campionat perfecte. No obstant això, les de Jordi Boada tenen un compromís exigent aquesta jornada. El conjunt vallesà continua imbatut en aquest inici de curs amb un balanç de tres victòries i un empat, el que van cedir a la primera jornada davant un altre dels equips punters de la categoria, el Telecable Gijón.


Les manlleuenques afronten el partit després de guanyar l’Alcorcón amb molta contundència el cap de setmana, mentre que el Cerdanyola fa quinze dies que no juga. El partit serà a porta tancada a causa de les noves restriccions per contenir la covid-19 però com cada setmana es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports