24 d'abril de 2024

L'aparcament de la plaça Fra Bernadí s'equipa amb dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics

La instal·lació ha tingut un cost de 13.045 euros i s'ha finançat parcialment amb un ajut de l'Institut Català d'Energia

elter.net 30 d'octubre de 2020 a les 17:04
Els punts de recàrrega són al pàrquing de la plaça | elter.net

Els dos punts de càrrega estan situats a la primera planta de l’aparcament, prop de l’oficina d’atenció al públic. Ambdós compten amb endolls de tipus Menneke (estàndard europeu) i connexió a internet.


Les càrrega del vehicle es fa a través de l’aplicació mòbil EV CHARGE i el punt s’activa quan la persona es situa a pocs metres. Les persones usuàries no tindran un cost afegit per carregar el seu vehicle elèctric, si bé la càrrega s’ha limitat a un màxim de tres hores. La instal·lació dels dos punts de càrrega ha tingut un cost de 13.045 euros i s’ha finançat parcialment amb un ajut de l’Institut Català d’Energia, obtingut en el marc del programa MOVES per a la mobilitat eficient i sostenible.


Aquesta actuació dona resposta a una de les accions previstes al Pla d’Acció per l’Energia Sostenible municipal i s’emmarca a l’ODS 9 de l’Agenda 2030: Construir infraestructures resilients, promoure la industrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació.

Etiquetes:
Societat