24 d'abril de 2024

Suspeses les activitats extraescolars iniciades a principis d'octubre

241 participants hauran d'esperar per tornar a realitzar alguna de les 25 propostes que s'ofereixen

elter.net 31 d'octubre de 2020 a les 12:24
L'organització espera poder reprendre les activitats aviat | elter.net

Les activitats del projecte d’extraescolars obertes han quedat suspeses a causa de les noves restriccions per fer front a la pandèmia de la covid-19.


La proposta, que havia iniciat la seva activitat a principis d’octubre, comptava amb la meitat de participants que el curs passat, una xifra que l’Ajuntament de Manlleu valora positivament, tenint en compte la situació actual.


L’oferta d’activitats d’aquest curs, interromput temporalment, és variada. A Primària es porten a terme 19 activitats diferents: anglès, francès, hip-hop, teatre, ioga, robòtica, cuina, natació, bàsquet en anglès, escalada i futbol sala. En aquests grups hi participen 201 infants. Pel que fa a Secundària, hi ha 40 participants repartits entre les sis activitats que s’ofereixen: fotografia, Street Dance, Futbol Net, natació i pàdel.


Enguany, com a novetat, s’ha inclòs l’esgrima per a nois i noies de Primària i Secundària i també per a pares i mares.


L’organització espera poder reprendre aquestes activitats aviat i recorda que encara queden places per algunes activitats. Les famílies interessades poden fer la inscripció a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manlleu i quan tornin a arrencar les extraescolars, s’hi podran incorporar.


El projecte, emmarcat dins del programa Educació 360 de la Diputació de Barcelona, té la participació de totes les AMPA dels centres d’educació Primària i Secundària de Manlleu, en coordinació amb l’Ajuntament i amb el suport de la Diputació.

Etiquetes:
Societat