26 d'abril de 2024

El CP Manlleu segueix imparable i aconsegueix la victòria contra el Cerdanyola (7-2)

Les jugadores de Jordi Boada han guanyat tots els partits d'OK Lliga i només han encaixat tres gols

elter.net 31 d'octubre de 2020 a les 20:04
El següent enfrontament tindrà lloc el 14 de novembre a la pista del Gijón | elter.net

El Magic Studio CP Manlleu va superar amb nota una de les proves més complicades d’aquesta temporada. Aquest dissabte la sisena jornada de l’OK Lliga va enfrontar el Manlleu contra el Cerdanyola. L’equip vallesà ocupa la tercera posició en la classificació i fins ara no havia perdut cap partit. L’equip entrenat per Jordi Boada va sortir a la pista molt concentrat i amb ganes d’anar per feina.

Les manlleuenques van demostrar una gran precisió en atac, aprofitant cada ocasió, i una defensa molt consolidada, que va deixar poques opcions al Cerdanyola. El rival va provar xuts a mitja i llarga distància, sense èxit. La contundència i la intensitat de les manlleuenques van enganxar fred a l’equip visitant i els gols no van tardar a arribar. Quan tot just havien passat tres minuts, Ona Castellví va fer el primer en una jugada embolicada dins l’àrea. Instants més tard, Maria Díez va marcar el segon.

L’ofensiva manlleuenca no va acabar aquí. El minut 12 Elisabet Gurri va aixecar el cap, va veure com Maria Díez s’escapava de la seva defensora, li va fer la passada i la jugadora manlleuenca només va haver de rematar per marcar el tercer. Després d’uns minuts amb tres a la pista a causa de l’expulsió d’Ona Castellví, Anna Casarramona encara va tenir temps per marcar el quart per l’equip local (4-0).

El Cerdanyola va tornar amb forces renovades del descans. L’equip rival va pressionar i va intentar agafar el control del partit, però les manlleuenques, senzillament, no ho van permetre. El Manlleu va tenir una actitud més conservadora, però tot i això va seguir marcant. Anna Casarramona va fer el cinquè i va donar el tret de sortida a l’allau de gols dels següents minuts. Daiana Silva va ser l’autora dels dos gols del Cerdanyola. Malgrat aquestes dues dianes, l'equip vallesà va anar de més a menys i els últims minuts va abaixar els braços. Anna Casarramona i Aida Mas van fer pujar el marcador al 7 a 2 final.

Ara el Manlleu tindrà quinze dies per preparar el següent enfrontament, que tindrà lloc el 14 de novembre a la pista del Gijón, l’equip capdavanter a la classificació.