24 d'abril de 2024

El CP Manlleu comença a competir a l'OK Lliga Plata un mes més tard que els seus rivals

El conjunt manlleuenc ha vist com li suspenien les tres primeres jornades per culpa del coronavirus

Raimon Roma 6 de novembre de 2020 a les 18:14
Els malleuencs debuten diumenge a l'OK Lliga Plata | CP Manlleu

Un mes més tard que la resta d’equips de l’OK Lliga Plata, el CP Manlleu masculí debutarà aquest cap de setmana a la competició a la pista del Sant Cugat (diumenge, 16h).


Si alguna cosa han après els manlleuencs aquest inici de temporada és no donar res per fet, així que fins que no saltin a la pista vallesana aquest diumenge no podran donar per fet que disputaran el primer partit del curs. Aquest serà el corresponent a la quarta jornada. Els altres tres compromisos que tenia el CP Manlleu, les últimes tres setmanes, es van suspendre a causa del coronavirus. Ha estat de mala sort el conjunt entrenat per Arnau Casanovas, que es prepara per debutar a la pista d’un Sant Cugat que és quart a la classificació amb quatre punts, amb un balanç d’una victòria i un empat en dos partits que ha disputat.


Veurem fins a quin punt afecta la falta de ritme de competició als osonencs, que es volen tornar a reivindicar com un dels grans favorits per aconseguir l’ascens a OK Lliga que es va escapar de manera ajustada el curs passat.


Podeu recuperar la prèvia de l’entrenador de l’equip, Arnau Casanovas, en aquest enllaç del “Manlleu al dia” de Ràdio Manlleu (minut 19).

Etiquetes:
Esports