25 d'abril de 2024

El CP Manlleu perd el seu partit d'estrena a l'OK Lliga Plata contra el Sant Cugat (5-3)

El conjunt entrenat per Arnau Casanovas no havia jugat cap partit a causa de les suspensions provocades per la covid-19

elter.net 8 de novembre de 2020 a les 18:47
La setmana que ve el CP Manlleu jugarà dos partits a casa contra el CAA Dominicos i el CP Areces

Després d’un mes d’espera, el CP Manlleu Embotits Solà va debutar diumenge a la tarda a l’OK Lliga Plata. A causa del coronavirus, tots els partits fins ara s’havien suspès. No ha sigut fins a la quarta jornada que els jugadors d’Arnau Casanovas han pogut sortir a la pista per competir.

El primer enfrontament del Manlleu va ser a casa del Sant Cugat, quart en la classificació amb quatre punts, amb una victòria i un empat. Una pista gran, de parquet i l’equip manlleuenc amb els nervis i l’emoció de ser la primera prova d’aquesta temporada. El partit d’estrena acabava amb victòria santcugatenca (5-3).

Pràcticament a l’inici del partit, el Manlleu va tenir la primera oportunitat de gol, un penal que no aconseguia transformar. Els primers deu minuts van ser especialment difícils pel conjunt manlleuenc, que no acabava de trobar-se còmode dins la pista. El Sant Cugat dominava i el gol no es va fer esperar. Quan tot just havien passat set minuts, l’equip rival encetava el marcador i poc després anotava el segon. A partir d’aquí el Manlleu va despertar i instants abans d’arribar a la mitja part, Biel Pujades escurçava distàncies i l’equip marxava al vestidor amb bones sensacions.

En el segon temps el partit es va igualar, fins i tot els jugadors d’Arnau Casanovas van aconseguir superar uns minuts amb tres jugadors a la pista sense encaixar cap gol. Malgrat el bon joc que l’equip manlleuenc començava a mostrar, el gol va ser pel contrari. Amb un 3 a 1 al marcador i amb pocs minuts de marge, el Manlleu va arriscar més. En un principi va sortir bé, David Navarro feia la segona diana i tornava a posar pressió al Sant Cugat. L’equip rival, lluny de fer-se petit, va agafar embranzida i amb tres minuts va marcar dos gols més. Quan faltava poc més d’un minut, Pol Franci feia el tercer i últim pel Manlleu.

Per la setmana que ve el CP Manlleu tindrà dos reptes nous, en concret, dos partits a casa: el primer serà dissabte contra el  Dominicos i el segon, que tindrà lloc el diumenge, enfrontarà l’equip local contra el CP Areces.