27 d'abril de 2024

Manlleu Quatre organitza una conferència virtual sobre la digitalització de les empreses

L'objectiu és donar a conèixer aquesta tecnologia enfocada especialment per a comerços i serveis

elter.net 10 de novembre de 2020 a les 10:28
La xerrada serà virtual i es farà el 12 de novembre | elter.net

L’Associació Manlleu Quatre organitza per aquest dijous 12 de novembre la xerrada virtual “Com gestiono la meva empresa de forma automàtica i digital?”, que anirà a càrrec de Lídia Ausió, consultora de Vilar&Riba i Lluís Autet, responsable d'IT de JCM Technologies.


La conferència virtual, que es farà de 18 a 19:30h, va destinada a petites i mitjanes empreses, especialment comerços i serveis i el tema principal serà la “implementació d’un ERP” per part d’una empresa. Un ERP és un sistema de gestió digital que permet enllaçar tots els moviments que es produeixen a l’empresa, és a dir, facilitar el flux d’informació perquè les decisions de negoci puguin estar basades en dades. En aquest context, es farà referència a la planificació de les ordres de fabricació, a les entrades de comandes de client, al control de costos de producte o, entre d’altres, al control d’estoc.


Aquests seran alguns dels temes que s’explicaran, també amb casos pràctics, en aquesta xerrada virtual organitzada per Manlleu Quatre i l'Ajuntament de Manlleu. Per més informació cal visitar la pàgina web manlleu.cat/ope.

Etiquetes:
Societat