26 d'abril de 2024

Un total de 75 famílies es beneficien de les tarifes socials a les Escoles Bressol Municipals

Amb aquesta bonificació les famílies paguen una quota d'escolarització amb funció de la seva renda

elter.net 10 de novembre de 2020 a les 13:03
A Manlleu hi ha dues escoles bressol municipals | EBM Colors

Aquest curs 2020-2021 és la primera vegada que s’apliquen, a les Escoles Bressol Municipals de Manlleu, unes tarifes socials a les famílies dels infants que paguen una quota ajustada a la seva renda.


Amb l’objectiu de facilitar l’accés a les Escoles Bressol i a l’escolarització dels infants, l’Ajuntament de Manlleu i el servei d’educació apliquen i impulsen aquesta iniciativa, la qual en aquest primer any ja s’han beneficiat 75 famílies d’un total de 106 que porten els seus fills a una de les escoles bressol del municipi. L’aplicació de les tarifes socials es realitza en diferents percentatges amb funció de la renda de cada família. El preu màxim a pagar per un curs és de 160 euros i, valorant els ingressos familiars, es fan bonificacions d’un 25%, un 40%, un 70% o un 90%.


De les 75 famílies que han demanat les tarifes socials, només set han quedat excloses del procés i hauran de pagar la quota sencera de tot l’any. De la resta, vint famílies han obtingut un 90% de bonificació; tretze famílies un 70%; dotze famílies un 40% i 22 famílies un 25%. Aquestes bonificacions s’apliquen també al preu del menjador i als serveis complementaris.


Menys alumnes a les escoles bressol


Des del servei d’educació informen que, presumptament a causa de les incerteses al voltant de la pandèmia de la covid-19, aquest curs el nombre total d’alumnes a les escoles bressol de Manlleu és lleugerament inferior al del curs passat. S’informa que a les dues escoles, tant a l’EBM Colors com a l’EBM Picarols encara hi ha places disponibles i que la família que ho desitgi pot sol·licitar la valoració de les tarifes socials en el moment de fer la matrícula.

Etiquetes:
Societat