26 d'abril de 2024

Maria Díez «Peke» guanya la Bola d'Or com a màxima golejadora de l'OK Lliga Femenina

La manlleuenca aconsegueix el guardó per segona temporada consecutiva gràcies als 32 gols en 18 partits

Àlex Ávila 11 de novembre de 2020 a les 13:41
Maria Díez «Peke» amb la Bola d'Or | fep.es

Aquest dimecres, la jugadora del Club Patí Manlleu Magic Studio ha rebut el guardó per segona temporada consecutiva després d’anotar 32 gols en 18 partits, amb una mitja d’1,78 gols per partit.


La 2019/20 va ser una temporada atípica, amb la irrupció de la pandèmia del coronavirus que va fer aturar totes les competicions esportives. L’OK Lliga Femenina no es va tornar a reprendre, i el Club Patí Manlleu Magic Studio va ser proclamat per primer cop en la seva història com a guanyador de la categoria. Tan sols es van disputar 18 partits, però la Maria Díez “Peke” va tenir temps de sobres per anotar 32 gols i fer-se amb la distinció de màxima golejadora de la lliga.


La jugadora ha valorat l’èxit assolit com a mèrit del col·lectiu de tot l’equip valorant el treball de les seves companyes a nivell ofensiu que l’han ajudat a conquistar el títol per segon any consecutiu. “Peke” també ha volgut donar les gràcies a SER Catalunya, que promou el guardó juntament amb la Reial Federació Espanyola de Patinatge, una feina que segons la jugadora del Club Patí Manlleu ajuda a que l’hoquei tingui més repercussió.


La manlleuenca s’ha fet amb el guardó amb una diferència de 5 gols respecte la segona classificada, la jugador del Cerdanyola Gemma Solé, que va fer 27 gols. El podi ha estat completat per Marta Argemí, del Bigues i Riells, amb 24. En la categoria masculina el guardó ha estat per Pablo Álvarez, jugador del Barça, que ha aconseguit el títol gràcies als 38 gols en 25 partits, amb una mitja d’1,52 gols per partit.

Etiquetes:
Esports