24 d'abril de 2024

El CP Manlleu supera el Gijón en un partit molt igualat (3-4)

L'equip manlleuenc segueix primer en la classificació amb tots els partits guanyats

elter.net 15 de novembre de 2020 a les 11:44
La setmana que ve el CP Manlleu visitarà la pista del Girona | CP Manlleu

El darrer partit de la primera volta de l’OK Lliga femenina va enfrontar aquest dissabte el Telecable Gijón contra el Magic Studio CP Manlleu (3-4). L’equip asturià és un dels rivals més forts de la competició, amb bones individualitats, però amb un excel·lent joc en equip.

El partit d’aquest cap de setmana era clau per seguir amb les aspiracions manlleuenques i mantenir una bona distància amb els equips perseguidors en la classificació, el mateix Gijón i el Cerdanyola.

L’equip manlleuenc va sortir a la pista concentrat, molt conscient de la qualitat de les amfitriones. Durant els primers minuts el Manlleu va fer esforços per adaptar-se ràpidament a la pista de parquet i a la intensitat de les jugadores del Gijón. A mesura que avançaven els minuts, el conjunt entrenat per Jordi Boada s’anava trobant més còmode i cada vegada s’apropava més a la porteria rival. Maria Díez va ser l’encarregada de materialitzar aquesta progressió amb un primer gol que va arribar al minut cinc de partit. Les manlleuenques van sacar ràpidament una falta i van enganxar a les asturianes a contrapeu. Maria Díez va aprofitar l’oportunitat per encetar el marcador. Deu minuts després, Ona Castellví va aconseguir escapar-se de la seva defensora per marcar el segon del Manlleu.

Malgrat els dos gols de diferència, la igualtat entre els dos equips i les anades i vingudes constats feien pensar que, en qualsevol moment, la situació es podia capgirar. Quan faltaven sis minuts per acabar la primera part, Marta González va escurçar distàncies. L’1 a 2 del marcador reflectia perfectament el partit que s’estava jugant. Instants abans d’acabar el primer temps, Nara López va convertir un penal en el tercer pel Manlleu. Un gol psicològic que va donar aire a l’equip visitant (1-3).

El Manlleu va tenir diverses oportunitats a l’inici de la segona part, però van ser les asturianes les que van tornar a marcar. El Gijón va aprofitar un contraatac ràpid, que va acabar amb una segona diana de l’equip local. Les manlleuenques no aconseguien mantenir una diferència de gols que els hi donés una certa tranquil·litat. En els següents minuts, es va repetir la mateixa fórmula de tot el partit, Maria Díez va marcar el quart pel Manlleu, però Marta González va tornar a escurçar la diferència de gols (3-4). La intensitat del Gijón, reforçada per la seva àmplia banqueta i els canvis constants, no va baixar. Per altra banda, el Manlleu va començar a notar el desgast físic. També el psicològic, la persecució de l’equip asturià es va mantenir fins al final. Malgrat tot, el Manlleu va aguantar el resultat, frenant l’ofensiva rival i, fins i tot, creant alguna oportunitat de perill. En els darrers deu minuts, no es va sumar cap gol i, d’aquesta manera, el Manlleu va aconseguir la victòria.

Sis partits i sis victòries. L’equip manlleuenc segueix imbatible i està a punt d’aconseguir una primera volta perfecte, falta el partit corresponent a la quarta jornada contra el Cuencas Mineras, que encara no té data. La setmana que ve les manlleuenques començaran la segona volta amb l’enfrontament contra el Girona.