24 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu comença la segona volta i el masculí viatja fins a Galícia

En futbol, el juvenil de l'AEC Manlleu rep la Damm aquest dissabte al Municipal

Raimon Roma 20 de novembre de 2020 a les 13:15
El juvenil de l'AEC Manlleu rep la Damm aquest dissabte al Municipal

La jornada esportiva del cap de setmana a Manlleu es redueix en tres partits, dels tres equips de la ciutat que estan en competició perquè ho fan a disposició d’una federació espanyola.


El Magicstudio CP Manlleu es desplaça aquest diumenge (16h) a la pista del Girona. El partit corresponent a la primera jornada de la segona volta de l’OK Lliga femenina, que es podrà seguir en directe a través de Ràdio Manlleu, enfrontarà un Manlleu que ha guanyat els sis partits que ha disputat i un Girona que només n’ha guanyat un dels cinc que ha jugat. Les manlleuenques arriben amb la moral molt alta a l’enfrontament després de superar el Gijón a l’última jornada i volen continuar amb la ratxa triomfal de resultats davant el conjunt gironí. En el partit de la primera volta, les de Jordi Boada van guanyar per 4 gols a 0.


D’altra banda, el CP Manlleu masculí es desplaça aquest dissabte a Galícia, per jugar a la pista del Compañía de María (18h). L’equip osonenc afronta el matx amb confiança després de la doble victòria del cap de setmana passat, davant Dominicos i Areces, que els va permetre sumar els primers punts de la temporada. Ara, l’objectiu dels d’Arnau Casanovas és puntuar a domicili, després de perdre a la primera jornada a Sant Cugat. El rival d’aquest dissabte, el Compañía de María, és penúltim amb tres punts i cinc partits jugats.


El juvenil de l’AEC Manlleu busca el primer triomf del curs


També disputa competició oficial el juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu, a la Lliga Nacional de futbol. Els manlleuencs, que no coneixen la victòria (dues derrotes i un empat), reben al Municipal d’Esports (dissabte, 15:30h) la Damm ‘B’. Els de casa busquen la primera victòria de la temporada després de tocar-la amb la punta dels dits la setmana passada al camp de la Grama. El rival d’aquest cap de setmana, la Damm, és setè i té tres punts, dos més que el Manlleu, això sí, amb un partit menys que els groc i vermells.

Etiquetes:
Esports