24 d'abril de 2024

La Biblioteca Municipal de Manlleu organitza el taller «Curtmetratge en 3D Stop Motion»

Els participants aprendran com crear un film animat amb objectes estàtics

elter.net 22 de novembre de 2020 a les 11:17
El taller virtual es portarà a terme el dimarts a les 18 h | elter.net

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA i el programa Bibliolab de la Xarxa de Biblioteques Municipals han organitzat el taller virtual “Curtmetratge en 3D Stop Motion”. La proposta, a càrrec de El Taller, s’oferirà de forma virtual el proper dimarts 24 de novembre a les 18 h.


Els participants aprendran a elaborar un curtmetratge amb objectes inanimats. En aquest taller s’explicaran tots els passos per crear un film animat, des de la creació d’una història fins a la gravació del contingut, a través de l’aplicació mòbil “Stop Motion Studio”.


L’stop motion és una tècnica que consisteix en simular el moviment d’objectes estàtics, manipulant la seva posició entre fotografia i fotografia. Quan aquestes es visualitzen ràpidament, dona la sensació que l’objecte es mou.


El taller, que tindrà una durada d’una hora i cinquanta minuts, està adreçat a infants d’entre 7 i 12 anys. Les places són limitades i per poder-se connectar a la sessió cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 93 851 14 86 o enviant un missatge al Whatsapp al número 661 87 53 27.

Etiquetes:
Cultura