27 d'abril de 2024

Cap de setmana rodó pels equips del CP Manlleu

El juvenil 'A' de l'AEC Manlleu perd el seu enfrontament contra la Damm 'B' (0-2)

elter.net 22 de novembre de 2020 a les 19:45
El Magic Studio CP Manlleu ha guanyat tot els partits fins al moment | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu ha encetat la segona volta de l’OK Lliga femenina, seguint amb la ratxa guanyadora d’aquesta temporada (3-10). De nou, victòria per l’equip manlleuenc, que aquest diumenge s’ha desplaçat fins a Girona, penúltim a la classificació del Grup A, amb tres punts.


L’inici del partit ha sigut lent, el Manlleu gaudia de llargues possessions i el Girona es tancava a darrere amb poques oportunitats per sortir a l’atac. A poc a poc l’equip visitant ha anat trobant el ritme i han començat a arribar els primers gols. Nara López ha sigut l’encarregada d’estrenar el marcador amb un xut llunyà que ha aconseguit superar a la portera rival. Durant el primer temps, el domini ha sigut manlleuenc. Un remat dins l’àrea d’Ona Castellví i un xut potent de Maria Díez han posat el 0 a 3 al marcador.


La segona part ha començat amb una altra diana de Maria Díez. Tot i això, el Girona no s’ha arronsat i ha augmentat la intensitat, complicant les coses al Manlleu. Els següents minuts han sigut una pluja de gols per part dels dos equips. Laia Castro ha marcat el primer pel Girona, però dos minuts més tard, Ona Castellví ha protagonitzat una gran jugada que ha acabat amb el cinquè per l’equip groc i vermell. L’ofensiva gironina no s’ha aturat, Laia Castro ha marcat el segon de falta directa i Alba Romaguera ha fet el tercer. Maria Anglada ha sigut qui ha trencat la cadena de gols del rival. Amb el 3 a 6 el Manlleu ha tornat a respirar més tranquil.


Una targeta blava a Laia Castro, quan faltaven 7 minuts per acabar el partit, ha posat fi a la bona dinàmica del Girona. Després de superar els minuts amb tres jugadores a la pista, l’equip gironí no ha tingut més forces per aguantar l’estampida manlleuenca. Anna Casarramona, Nara López i Aida Mas han fet arribar el marcador al resultat final de 3 a 10.


El dissabte de la setmana que ve el Manlleu rebrà a casa al CP Las Rozas.


 


Per la seva banda, el CP Manlleu Embotits Solà també continua amb la seva ratxa de victòries, en porta tres de consecutives. Aquest dissabte l’equip entrenat per Arnau Casanovas es va veure les cares amb el Compañía de María, penúltim a la classificació de l’Ok Lliga Plata, amb tres punts.


L’equip manlleuenc va sortir molt concentrat, conscient que la pista rival era complicada i que el viatge amb autobús fins a Galícia podia afectar el seu rendiment. Durant la primera part el Manlleu va dominar el joc, va aconseguir marcar dos gols i l’equip rival pràcticament no va arribar a porteria.


El segon temps va ser totalment diferent. L’equip groc i vermell no va entrar a la pista amb l’atenció de la primera. Per altra banda, a mesura que avançaven els minuts, el conjunt gallec anava creixent. A més, la sort estava a favor seu. Dos penals i dues faltes directes van significar l’empat al marcador (2-2). Al llarg dels següents minuts, cada equip va marcar un gol. De nou, empat. Malgrat el desgast, el Manlleu va saber mantenir el cap fred i en els últims minuts, on van predominar les jugades ràpides i els contraatacs, l’equip visitant va aconseguir el 3 a 4.


El següent repte del Manlleu serà contra l’equip capdavanter de la classificació, el Liceo.


 


El juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu no aconsegueix sumar els tres punts


La jornada esportiva d’aquest cap de setmana a Manlleu també passava pel Municipal d’Esports, amb el partit del juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu a la Lliga Nacional de futbol. L’equip local es va enfrontar aquest dissabte contra la Damm ‘B’, que ocupava la setena posició amb tres punts. Malgrat els esforços, el Manlleu no va aconseguir la primera victòria d’aquesta temporada, 0 a 2.   

Etiquetes:
Esports