25 d'abril de 2024

El número 167 de la revista El Ter surt a la venda aquest divendres

Les experiències de manlleuencs amb la covid-19, la història política municipal, Mama Dembele o Badanadal, protagonistes

elter.net 26 de novembre de 2020 a les 12:59
Aquesta és la portada de la revista | elter.net

Aquest divendres, 27 de novembre, surt a la venda l’edició 167 de la revista El Ter, una de les branques de Manlleu Mitjans de Comunicació, que en aquest número ha comptat per primera vegada amb la coordinació del periodista Enric Gil.


Després de moltes setmanes de feina per part de diversos col·laboradors i redactors, aquest divendres ja es podrà comprar a les llibreries i diversos establiments com Bonpreu la revista El Ter. En l’edició d’aquest desembre del 2020 el protagonisme torna a ser per la covid-19 i quin impacte ha tingut en diverses generacions de manlleuencs i de manlleuenques. Les novetats del Badanadal, la història política municipal de Manlleu o una entrevista a la jugadora de bàsquet Mama Dembele, també tenen el seu espai a la revista.


La revista El Ter és un treball de més d’una desena de redactors i de redactores, un coordinador, l’Enric Gil i un editor, en Toni Donada, que han treballat durant setmanes per aportar un punt de vista de l’actualitat manlleuenca en aquest mitjà, disponible al vostre comerç habitual a partir d’aquest divendres, 27 de novembre.

Etiquetes:
Societat