25 d'abril de 2024

La ratxa guanyadora dels primers equips del CP Manlleu continua

El juvenil de l'AEC Manlleu aconsegueix l'empat davant del Llagostera, líder de la classificació

elter.net 29 de novembre de 2020 a les 18:59
El pròxim partit del Magic Studio CP Manlleu serà contra el Borbolla | CP Manlleu

El CP Manlleu Embotits Solà va superar amb nota un dels enfrontaments més complicats de la temporada, aquest dissabte l’equip entrenat per Arnau Casanovas es va veure les cares amb el Deportivo Liceo (9-3). Fins aquest cap de setmana, els gallecs no havien perdut cap partit i ocupaven la primera posició a la classificació.

L’inici del partit va ser una lluita per aconseguir el domini. Els dos conjunts buscaven imposar el seu ritme i marcar abans que el rival. Els primers minuts van ser una successió de jugades ràpides, que anaven precedides per una pressió de la sortida de pilota asfixiant, que arribava gairebé a cada racó de la pista. Fruit d’aquesta intensitat, van arribar les primeres oportunitats de gol per l’equip local. Biel Pujades va encetar el marcador amb un gol de penal i instants després va fer el segon. Malgrat aquesta bona arrencada, una errada al mig del camp va suposar el primer pel Liceo.

A partir d’aquí, cal destacar l’actuació del jugador del CP Manlleu, Dídac Alonso, que amb la seva entrada a la pista va tornar a revolucionar el partit. Amb sis minuts va marcar dos gols i va fer una gran assistència, que David Navarro va convertir en el cinquè per l’equip manlleuenc. Abans d’esgotar els primers 25 minuts, Francisco Torres va marcar pel Liceo i David Navarro ho va tornar a fer pel Manlleu (6-2).

A la segona part el Manlleu va aconseguir calmar el joc, conscient que el Liceo podia capgirar la situació ràpidament. Tot i perdre la intensitat i el joc ràpid del primer temps, els gols van seguir caient. Dídac Alonso, Marc Pujadas i Pol Molas van aconseguir superar la porteria rival. Durant la segona part, l’equip gallec només va marcar una vegada.

La setmana que ve el CP Manlleu Embotits Solà anirà fins a Tordera per afrontar la vuitena jornada.

Victòria còmoda pel Magic Studio CP Manlleu (5-0). El conjunt entrenat per Jordi Boada va donar poques oportunitats al CP Las Rozas, equip que ara mateix ocupa la quarta posició a l’OK Lliga femenina.

Des d’un bon principi es va veure quina seria la dinàmica del partit. El conjunt madrileny es va tancar al darrere i va prioritzar la defensa, la feina del Manlleu era aconseguir superar la barrera. Malgrat les dificultats per generar ocasions clares, els gols de l’equip local van acabar arribant. L’encarregada d’encetar el marcador va ser Elisabet Gurri.

El Manlleu ho provava una vegada i una altra, amb llargues possessions de pilota, però sense arribar a porteria. Tot i això, en el moment que s’obria una petita escletxa en la tanca rival, les manlleuenques ho aprofitaven. Prova d’això, van ser els dos gols, gairebé consecutius, que Maria Díez i Anna Casarramona van marcar quan faltaven 6 i 5 minuts per acabar el primer temps (3-0).

La segona part va seguir la tònica de la primera, el Manlleu dominava el partit i el CP Las Rozas aguantava l’envestida. Maria Anglada i Maria Díez van fer arribar el marcador al resultat final de 5 a 0.

El pròxim diumenge el CP Manlleu visitarà la pista del Borbolla, el cuer de la classificació del Grup A.

El juvenil 'A' de l’AEC Manlleu aconsegueix sumar un punt contra el líder de la classificació

Un gol de Marc Roquet a l’inici de la segona part va ser suficient per tornar de Llagostera amb un punt a la butxaca. En aquesta temporada el juvenil encara no coneix la victòria i aquest és el seu segon empat. El pròxim dissabte l’equip manlleuenc rebrà a casa al Mataró.