23 d'abril de 2024

L'Institut Antoni Pous participa en un nou projecte Erasmus europeu

Està vinculat amb els objectius de desenvolupament sostenible de l'agenda 2030

elter.net 1 de desembre de 2020 a les 10:11
Grup d'alumnes que participa al projecte | INS Antoni Pous

L’alumnat d’entre 13 i 15 anys, de 2n d’ESO, de l’Institut Antoni Pous, participarà aquest curs i el que ve en un nou projecte Erasmus europeu anomenat “Green.if.i”.


El centre manlleuenc participarà conjuntament amb altres instituts d’Alemanya, Bèlgica, Eslovàquia, Grècia i Suècia i el principal objectiu del projecte és conscienciar i mobilitzar l’alumnat sobre aspectes relacionats amb el medi ambient i el canvi climàtic. A més, aquest està vinculat amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’agenda 2030 de les Nacions Unides. Les àrees d’actuació del projecte Erasmus son la presa de consciència, els boscos i l’entorn natural, el malbaratament dels aliments, l’agricultura biològica i sostenible, l’aigua i la contaminació ambiental.


Tots els centres participants portaran a terme tasques que posteriorment es posaran en comú.  Cada un dels eixos acabarà amb una campanya ambiental que implicarà tota la comunitat educativa dels diversos instituts. L’inici del projecte s’ha vist afectat per la pandèmia i s’està treballant de manera virtual, però s’espera poder portar a terme les visites d’alumnat i professorat a altres centres més endavant.

Etiquetes:
Societat