26 d'abril de 2024

Manlleu aposta pel Badanadal i la pista de gel per «generar il·lusió» a la ciutat

L'oferta per a les activitats nadalenques és ferma amb modificacions obligades a causa del coronavirus

Raimon Roma 1 de desembre de 2020 a les 17:48
Presentació de la pista de gel, amb el muntatge de la instal·lació de fons | elter.net

La pista de gel i el Badanadal obriran les portes a la ciutadania el pròxim diumenge 6 de desembre. Després de moltes setmanes amb el dilema de decidir si podien o no fer aquestes activitats, finalment es faran amb la pista de gel com a principal reclam pels ciutadans i pel teixit comercial de Manlleu.


"Es tracta d'un dels esdeveniments més potents que tenim a Manlleu. L'aposta és majúscula i necessitem una activitat que generi il·lusió a la ciutadania i als comerços", afirmava l'alcalde, Àlex Garrido. El batlle destacava les dificultats que han tingut per prendre la decisió i elaborar el protocol, que es va tirar endavant a partir de la decisió de la Generalitat i del Procicat de començar amb les fases de desescalada. La pista de gel, que enguany celebra el seu vintè aniversari, és la joia de la corona del Badanadal i que, a més, és un reclam per visitants d’altres municipis.


La pista de gel, que estarà oberta fins al 7 de gener, a causa de la pandèmia generada per la covid-19 pateix canvis significatius pel que fa a la seva organització. D’entrada, tal com explicava el regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, aquesta estarà dividida en dues parts de 400 metres quadrats. Es podrà patinar per un temps màxim de 40 minuts, amb deu minuts per canviar-se i posar-se els patins per entrar i per sortir de la instal·lació. Hi haurà quatre accessos diferents, dos per pista i les entrades s’hauran de comprar prèviament, fent reserva a través de la pàgina web entradesmanlleu.cat o en una caseta que hi haurà a la plaça. En cap cas es podran comprar entrades per patinar immediatament.


El Manlleu Associació de Botiguers, com cada any, regalarà 4.000 entrades per la pista de gel entre tots els clients que facin compres als establiments. Cal destacar que, en clau Badanadal, enguany, per qüestions de seguretat, no hi haurà ludoteca i, també, remarcar que l’Ajuntament ha augmentat un 40% el pressupost destinat a reforçar l’enllumenat de Nadal. El cost total és de 65.000 euros.

Etiquetes:
Societat