25 d'abril de 2024

El MAB engega la campanya de Nadal amb optimisme

Sota l'eslògan «Regala Manlleu!», els comerços manlleuencs demanen que es compri a la ciutat després d'un any complicat

Raimon Roma 4 de desembre de 2020 a les 17:35
El MAB sortejarà 4.000 entrades per la pista de gel | elter.net

Amb l’arribada de Nadal, el Manlleu Associació de Botiguers, el MAB, organitza un any més una nova campanya nadalenca, enguany, més enfocada que mai al comerç local a causa de la pandèmia generada per la Covid-19.


“Ha estat un any molt complicat pels comerços” explicava Enric Rosés, president del MAB. La campanya de Nadal pels establiments manlleuencs pot servir d’impuls per molts ells després d’uns mesos difícils, amb tancaments inclosos i els comerciants destaquen que és important fer les compres nadalenques a la ciutat. Per aquest motiu, un any més, s’han preparat iniciatives per incentivar a la clientela. Les accions estan directament relacionades amb l’organització del Badanadal al municipi i el lema de la campanya d’enguany és “Regala Manlleu!”. Des del MAB asseguren que esperen que aquesta iniciativa arribi a més gent i sigui més participativa que mai.


Una de les accions que s’han preparat és la ja tradicional entrega de “rasca i guanya”. Cada client que compri en un establiment se li donarà una papereta on podran guanyar a l’instant una entrada gratuïta per patinar a la pista de gel de la plaça. A més, tothom que ompli aquestes butlletes i les dipositi a les urnes distribuïdes entre els comerços, podrà guanyar premis per gastar en les mateixes botigues adherides al Manlleu Associació de Botiguers. Se sortejarà un primer premi de 1.000 euros, dos més de 500 euros i vint de 100 euros.


En el marc de la campanya, les escoles de Manlleu faran postals amb l’etiqueta ‘#RegalaManlleu’ i aquestes s’exposaran a la ciutat. A més, a través de les xarxes socials i utilitzant aquesta mateixa etiqueta, els usuaris que pengin fotografies entraran en el sorteig d’àpats en restaurants del MAB. A partir del pont de la Puríssima els comerços lluiran vinils amb l’eslògan de la campanya de Nadal.

Etiquetes:
Societat