25 d'abril de 2024

«El que encara balla en mi» i «Cachette» guanyadors d'un Manlleu Film Festival extraordinari

Les premiades han rebut una dotació econòmica de 4.000 euros per poder produir les seves obres

elter.net 20 de desembre de 2020 a les 09:04
Els projectes guanyadors s'inclouran en una secció especial de la programació del 19è Manlleu Film Festival | elter.net

Manlleu Film Festival ha anunciat els projectes de curtmetratges premiats. Enguany l’organització va decidir no celebrar la seva 18a edició i transformar el certamen en una acció de suport al món del curtmetratge.


Per aquesta raó, la convocatòria anava adreçada a aquells curts afectats per la crisi i en fase de producció o preproducció. En total es van rebre més de 70 propostes. Marga Almirall ha estat guardonada en la categoria nacional pel projecte “El que encara balla en mi” i l’holandesa Tess Martin ha rebut el premi en la categoria internacional amb el treball anomenat “Cachette”.


El jurat ha estat format per la professora, productora i directora, Marta Andreu; el coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, Àlex Navarro, i la directora i muntadora, Diana Toucedo. De l'obra "El que encara balla en mi" els compromissaris han valorat "el diàleg visual i sonor lliure, sensible i compromès amb la vida i la creació" que proposa la seva directora. Per altra banda, de "Cachette" han destacat la "gran feina d'investigació i recerca" i la seva "memòria visual atmosfèrica, atrevida, arriscada i quasi magnètica".


Les premiades han rebut una dotació econòmica de 4.000 euros, que els permetrà produir les seves obres. A més, els curts guanyadors s’inclouran en una secció especial de la programació del 19è Manlleu Film Festival, que està previst que es celebri del 8 a l’11 de juliol de 2021.   

Etiquetes:
Cultura