26 d'abril de 2024

Última sessió de l'espectacle «Els Pastorets Emmascarats»

El Teatre Centre ofereix una representació adaptada a la situació actual

elter.net 25 de desembre de 2020 a les 12:47
El nou format inclou escenes de representacions d'anys anteriors a través de projeccions | Xevi Vilaregut

La pandèmia generada pel coronavirus no ha aturat al Teatre Centre. Un any més, Manlleu ha gaudit de les clàssiques representacions d'Els Pastorets. Avui a les 18 h, l'Espai Rusiñol acollirà l'última sessió. 


El context actual ha obligat a l'associació a preparar l'espectacle d'una manera diferent, amb un nou format, una versió més reduïda i amb estrictes mesures d'higiene i de seguretat. Enguany, la representació intercala escenes representades en directe, amb d'altres que són projectades, pertanyents a obres d'anys anteriors. D'aquesta manera també es pot veure les diferents generacions d'actors que han interpretat Els Pastorets de Manlleu, però també els diversos escenaris on s'han portat a terme, com per exemple, l'antic Teatre Centre o el Teatre Casal de Gràcia.


La reducció d'aforament afecta la platea, però també damunt l'escenari, l'elenc passa de 100 a 30 actors i actrius. A més, en aquesta edició, la durada de l'obra és d'aproximadament una hora i quart, en lloc de les tres hores habituals. La distància social, les mascaretes i els dispensadors de gel hidroalcohòlic, també hi són presents. Els Pastorets de Manlleu han tornat a adaptar el text de Folch i Torres, amb la direcció de Pep Jané.

Etiquetes:
Cultura