23 d'abril de 2024

L'Escola Municipal de Música de Manlleu enceta la celebració del seu 40è aniversari

La proposta audiovisual inclou la interpretació de temes tradicionals manlleuencs per part dels professors del centre

elter.net 26 de desembre de 2020 a les 16:28
La composició ha estat creada per Jordi Domènech | elter.net

L’Escola Municipal de Música de Manlleu dona el tret de sortida a la celebració del seu 40è aniversari. A causa de la situació actual, el centre no ha pogut organitzar esdeveniments musicals en viu i en directe.


Per aquesta raó, han centrat tots els seus esforços en projectes audiovisuals com el que han presentat aquesta setmana “Escola de Música de Manlleu, 40 anys”. Amb la col·laboració de Guillem Roma en l’apartat visual, els professors de l’Escola s’han gravat tocant una composició creada per Jordi Domènech.


L’obra té com a referent musical peces tradicionals manlleuenques: el Serpent de Manlleu, el Ball del Ciri, melodies d’Els Pastorets de mossèn Aulet, entre d’altres. Un gran ventall d’instruments i també les veus de Buia Reixach i Joan Godayol, en total una vintena de músics. El vídeo, per la seva banda, repassa llocs emblemàtics de la ciutat, com la Plaça Dalt Vila, l’edifici de Can Puget, l’Embarcador del Ter o el Parc de l’Erm.


A l’espera de poder celebrar els 40 anys amb un gran esdeveniment, de moment, l’Escola escalfa motors amb el vídeo que trobareu a continuació.


Etiquetes:
Cultura