24 d'abril de 2024

L'Escola de Música de Manlleu estrenarà espai el 2021

L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, preveu començar les obres el febrer i acabar-les abans que comenci el pròxim curs

elter.net 30 de desembre de 2020 a les 10:50
La segona planta de Can Puget es destinarà a l'Escola de Música de Manlleu i a l'OPE Manlleu | elter.net

L’Escola de Música de Manlleu es traslladarà a la segona planta de Can Puget a partir del pròxim curs, de cara el setembre del 2021. L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido va expressar aquesta voluntat el passat dimarts, en el tradicional esmorzar amb periodistes.


El batlle també va dir que el febrer començarà la segona fase de reforma, que tindrà un cost de 800.000 euros. El pressupost es finançarà a través d’un ajut de la Diputació de Barcelona, part d’endeutament i d’una partida que l’Ajuntament ja havia previst per fer l’adequació. A principis del 2019 van començar les obres: es van enderrocar les parets que separaven l’espai i es va reforçar l’estructura. A partir del febrer està previst que s’iniciïn les tasques de redistribució de la planta, es definiran les diferents sales. També s’insonoritzaran les parets contigües entre aules i la façana interior, per evitar que el so traspassi.


Un cop s'hagin acabat les obres, l’OPE Manlleu i l’Escola de Música compartiran el mateix espai, però en horaris diferents. Durant el matí hi haurà habitacions ocupades pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Manlleu i a la tarda tota la planta estarà disponible per l’Escola de Música. El regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut, explica que el principal objectiu és acabar la reforma de la segona planta i que més endavant s’encararan els projectes d’adequació d’altres espais de Can Puget, com la primera planta i la planta baixa.

Etiquetes:
Cultura