25 d'abril de 2024

Manlleu celebra el 39è Concurs de Pintura Ràpida

Les obres dels participants estaran exposades a la Sala d'Exposicions de Can Puget fins al 31 de gener

elter.net 2 de gener de 2021 a les 10:51
El segellament de les teles es farà a partir de les 8 del matí a Can Puget

El Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu, emmarcat dins els actes culturals del Badanadal, arriba a la 39a edició. Com cada any, el tema i la tècnica és lliure i els participants han de pintar les seves obres dintre dels límits i la rodalia de Manlleu. El Concurs es celebrarà aquest diumenge i les persones inscrites tindran cinc hores per pintar les seves peces.


A les 8 del matí les portes de la Sala d’Exposicions de Can Puget s’obriran per segellar les teles. Les inscripcions són gratuïtes i aniran acompanyades d’un tiquet per esmorzar. Els participants tindran fins a les 10 del matí per registrar-se. A partir d’aquí, hauran de pintar i enllestir la seva obra abans de les 13 h, moment en el qual es començarà a fer la valoració de totes les pintures rebudes. La coordinadora de pintors està formada per Ignasi Tejón, Manel Ramon i Delfina Baró. Enguany el jurat està format per persones vinculades al món de la cultura i de les arts: Rafa Cuenca, Javi Martínez, Esther Molina i Ariadna Ramon.


Els participants optaran a quatre guardons, que es lliuraran a les 14 h a la Sala d’Exposicions de Can Puget: tres premis que oferirà l’Ajuntament de Manlleu per valor de 300 euros i un altre del Gremi de Tonis de 250 euros.


A més, les obres dels participants quedaran exposades a Can Puget del 3 al 31 de gener i es podran visitar de dijous a diumenge, de les 18 h fins a les 20 h. Els artistes podran posar preu a les seves pintures i vendre-les als interessats.  

Etiquetes:
Cultura