25 d'abril de 2024

El CEFS i el CB Manlleu s'uneixen a les concentracions per reivindicar l'essencialitat de l'esport

Una trentena de persones es van reunir dissabte al migdia davant del Pavelló Municipal de Manlleu

elter.net 9 de gener de 2021 a les 17:09
L'acció l'ha promogut la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha promogut diverses concentracions per reivindicar l’esport com a activitat essencial i que la seva pràctica és segura. La proposta demanava a les entitats i clubs que es reunissin dissabte a les 12 h davant dels pavellons i recintes esportius locals.


L’acció es va portar a terme per demostrar el malestar del sector. Les noves mesures preses pel Govern, enfocades a aturar el creixement de la pandèmia, obliga als clubs i entitats esportives a ajornar, un cop més, les seves competicions. Una trentena de persones, encapçalades pel Club Bàsquet Manlleu i el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu, es van concentrar dissabte al migdia davant del Pavelló Municipal per donar suport a la campanya. “L’esport és salut”, “Ja n’hi ha prou!” o “Defensem tots el nostre esport base” són alguns dels missatges que es van poder llegir en aquesta concentració.


Alberto Cárdenas, entrenador del primer equip del CEFS Manlleu i coordinador de l’entitat, explica que “els clubs han fet molts esforços per garantir la seguretat dels nens i nenes i joves esportistes” i que el Govern “no ha pogut demostrar que els recintes esportius siguin focus de contagi”. Cárcenas també lamenta que “el temps no hagi acompanyat” perquè creu “hi hagués assistit més gent si no hagués plogut”. Malgrat això, el coordinador del club diu que si la setmana que ve es tornen a organitzar concentracions, també hi voldran participar.


Les darreres restriccions en el món de l’esport, que van entrar en vigor aquest dijous passat, han significat el quart tancament de les instal·lacions esportives i la competició no professional fa 9 mesos que està aturada.

Etiquetes:
Esports