23 d'abril de 2024

Una victòria i dos empats en el primer cap de setmana esportiu del 2021

El CP Manlleu femení reprèn la seva ratxa de victòries després de les vacances

elter.net 10 de gener de 2021 a les 18:21
El partit contra l'Alcorcón s'ha ajornat per causes climatològiques | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu va superar amb contundència el primer enfrontament de l’any contra el Cuencas Mineras (0-8). Aquest cap de setmana el conjunt entrenat per Jordi Boada tenia dues cites, però a causa de la situació climatològica, el partit d’avui contra l’Alcorcón s’ha hagut d’ajornar.


Malgrat que aquestes festes de Nadal el Manlleu no ha pogut entrenar tants dies com haguessin volgut, això no els ha passat factura.


El primer gol es va fer esperar. L’equip manlleuenc tenia el control del partit i disposava de llargues possessions de pilota, l’única cosa que li faltava era més encert de cara a porteria. L’encarregada de desencallar la situació va ser Maria Díez, que va encetar el marcador quan faltaven cinc minuts per acabar la primera part. Instants després, ho feia Ona Castellví (0-2).


Tots els gols que van faltar a la primera, van arribar a la segona. Elisabet Gurri va marcar el tercer pocs minuts després de la represa i, de nou, es va tornar a encallar el resultat. No va ser fins a la recta final, que va començar la pluja de gols. Maria Díez va tornar a marcar i en qüestió de cinc minuts Maria Anglada va firmar un triplet. Anna Casarramona va posar el punt final amb el vuitè.


Després de les vacances, el conjunt manlleuenc reprèn la seva ratxa de victòries. També cal destacar el gran paper de la portera Fernanda Paz. Infranquejable, de nou, va aconseguir acabar el partit sense cap gol en contra. El dissabte que ve el CP Manlleu femení visitarà la pista del Cerdanyola.


L’enfrontament entre el CP Manlleu Embotits Solà i l’RC Jolaseta no es va decidir fins als últims minuts de joc (3-3). El conjunt entrenat per Arnau Casanovas va viatjar ahir a Galícia per disputar el partit corresponent a la jornada 10 de l’OK Lliga Plata. Els manlleuencs van sortir a la pista endollats, però a mesura que van avançar els minuts, van anar perdent pistonada. Dues cares d’una mateixa moneda, l’equip manlleuenc va ensenyar la seva millor versió, però també la pitjor.   


Pol Molas va aprofitar una falta directa matinera i va marcar el primer gol del Manlleu. L’equip visitant es trobava fort, dominava el joc i pressionava la sortida de pilota. Per altra banda, el Jolaseta tenia moltes dificultats per connectar jugades i apropar-se a la porteria de Xavier Arcas. Tot i les bones sensacions dels primers minuts, gairebé de sobte, tot es va torçar. El bon joc de l’equip manlleuenc es va desdibuixar i el rival se’n va beneficiar. Els equips van anar el descans amb un empat al marcador (1-1).


La segona part tampoc va ser bona. L’equip va veure com el Jolaseta guanyava confiança i, finalment, es posava per davant en el marcador. Semblava que els manlleuencs no s’emportarien cap punt cap a casa, però altre cop, algú va tirar la moneda a l’aire i en pocs instants es van veure totes les cares del conjunt entrenat per Arnau Casanovas. El Manlleu es va valer de la qualitat individual dels seus jugadors per remuntar, en qüestió de segons, el resultat. Quan faltaven 3 minuts per acabar el partit, Pol Franci va igualar el marcador i en la següent jugada Biel Pujadas va marcar el tercer pel Manlleu. Tot i això, hi va haver temps per un altre gir, l’alegria dels manlleuencs va durar poc perquè el Jolaseta va aconseguir marcar un altre gol. De fet, una falta directa als últims segons podria haver significat la derrota del Manlleu. La propera cita serà el pròxim dissabte contra el Capellades.


Sequera de gols a l’enfrontament entre el Juvenil de l’AEC Manlleu i el CE Mercantil


El Juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu s’endú un punt de la seva visita a Sabadell (0-0). A poc a poc el conjunt manlleuenc va sumant i s’apropa als equips que es troben per sobre en la classificació, la FE Grama i el RCD Espanyol B. El diumenge que ve el juvenil ho provarà contra el Badalona.  

Etiquetes:
Esports