26 d'abril de 2024

Detenen dos homes per entrar a robar a un pis de Manlleu i endur-se'n joies

El propietari va arribar a l'edifici mentre un dels lladres era a dins, però un còmplice va aturar-lo per guanyar temps

ACN 13 de gener de 2021 a les 13:01
Presó provisional per un dels detinguts i llibertat amb càrrecs per l'altre | elter.net

Els Mossos han detingut dos homes de 18 i 26 anys com a presumptes autors d'un robatori amb força a un domicili de Manlleu. Els fets es remunten al 30 de desembre, al voltant de dos quarts de nou del vespre, quan un individu va forçar els accessos per accedir al domicili mentre un còmplice vigilava l'entorn.


Quan el lladre encara era a dins del pis, el còmplice va detectar que el propietari arribava a l'edifici. Per entretenir-lo mentre el lladre fugia, va aturar-lo amb l'excusa que s'havia quedat sense bateria i necessitava fer una trucada. Un cop dins de casa, la víctima es va adonar que li havien sostret joies i que la trucada havia estat una estratègia per guanyar temps. Davant d'aquests fets els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van obrir una investigació que, amb la col·laboració de la Policia Local de Manlleu, va permetre el 7 de gener la localització i detenció dels dos lladres a Vic i Manlleu.


A un dels dos detinguts li constava una ordre de detenció vigent per un robatori amb violència comès el 26 de desembre a Manlleu. En aquella ocasió, va ser sorprès pel propietari d’un vehicle que anava a robar, i davant d’això, va agredir la víctima. A més, el passat 21 de desembre la Policia Local de Manlleu també el va detenir 'in fraganti' per un altre robatori interior de domicili.


Els detinguts van passar a disposició judicial el passat el 9 de gener davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que va decretar presó provisional per un d’ells i llibertat amb càrrecs per l’altre.

Etiquetes:
Societat