25 d'abril de 2024

El tradicional aplec d'hivern de l'Agrupació Sardanista Manlleuenca es transforma en concert

L'Espai Rusiñol acollirà les sardanes de la cobla Jovenívola de Sabadell

elter.net 14 de gener de 2021 a les 09:59
El concert es farà, complint amb les mesures de seguretat, a l'Espai Rusiñol | Facund Pérez

Aquest diumenge, 17 de gener, s’hauria de celebrar el 21è aplec d’hivern, però degut a la pandèmia s’ha canviat el format i s’ha convertit en un concert de sardanes.


Les ballades de l’estiu passat ja es van transformar en concerts i van tenir molt bona acollida per part de la població manlleuenca i osonenca. Donant compliment a les mesures i restriccions imposades pel govern per tal de baixar la corba de la Covid-19, diumenge només podran assistir-hi els manlleuencs i les manlleuenques. Tot i així, des de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca comenten que “ s’ha cregut oportú defensar i recolzar la cultura, ja que és de domini públic que no hi ha hagut infectats en concerts, teatres, esdeveniments culturals... i a més a més, creiem que la població manlleuenca es mereix tenir algunes activitats segures per fer durant aquest confinament municipal”.


El concert tindrà lloc a les 17h a l’Espai Rusiñol i anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell, una cobla assídua en la programació manlleuenca. Estarà format per 12 peces, la meitat d’autors clàssics i l’altre meitat d’autors contemporanis. Es podran escoltar sardanes de Pep Ventura, Conrad Saló, Martirià Font o Enric Ortí, entre d’altres.


Cal tenir en compte que el concert tindrà l’aforament limitat i se seguiran totes les mesures de seguretat establertes. S’ha de reservar l’entrada a www.teatrecentre.cat  i al final del concert hi haurà la taquilla inversa.


Escola en aquest enllaç o al reproductor que teniu a continuació l'entrevista a Imma Pujol, presidenta de l'Agrupació Sardanista Manlleuenca:


Etiquetes:
Cultura