26 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu quedarà primer del seu grup de l'OK Lliga si guanya a la pista del Cerdanyola

L'hoquei masculí rep el Capellades; en futbol, el partit del juvenil de l'AEC Manlleu s'ha suspès per un cas de covid

elter.net 15 de gener de 2021 a les 12:25
Les manlleuenques ja van superar el Cerdanyola a la primera volta (7-2) | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu pot assegurar-se matemàticament aquest dissabte la primera plaça del seu grup de l’OK Lliga femenina.


Les de Jordi Boada ho aconseguiran si superen a domicili el Cerdanyola (18h), actual segon classificat, en un partit que es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu. Les manlleuenques continuen completant un campionat perfecte, comptant tots els partits per victòries i visiten el Vallès Occidental amb l’objectiu de certificar, amb dues jornades de marge, la primera posició del grup de la primera fase de l’OK Lliga.


El Capellades posa a prova el CP Manlleu Embotits Solà


Després de l’empat ‘in extremis’ de la setmana passada a la pista del Jolaseta basc (3-3), el primer equip masculí del CP Manlleu rep la visita aquest dissabte (20h) al Pavelló Municipal d’Esports del Finved Capellades. Els manlleuencs volen refer-se del fet de no aconseguir els tres punts fa set dies amb una victòria que els mantingui a la part més alta de la classificació.


El partit del juvenil de l’AEC Manlleu se suspèn per un positiu de covid-19 a l’equip contrari


El duel que havien de disputar l’AEC Manlleu i el Badalona, corresponent a la primera jornada de la segona volta de la lliga Nacional juvenil de futbol, ha quedat suspès per un cas positiu de covid-19 al conjunt badaloní. El partit es podria recuperar el pròxim dimecres 27 de gener, mentre que aquest cap de setmana els manlleuencs descansaran abans de disputar la setmana que ve el següent enfrontament al camp de l’Espanyol B.


 

Etiquetes:
Esports