25 d'abril de 2024

La capital del Ter reconeguda com a Territori Socialment Responsable

Els Premis Respon.cat reconeixen les bones pràctiques en l'àmbit de la Responsabilitat Social Empresarial

elter.net 16 de gener de 2021 a les 12:59

La 5a edició dels Premis Respon.cat 2020 ha premiat Manlleu en la categoria de Territori Socialment Responsable. Durant l’acte de lliurament, que es va celebrar aquest passat dimecres a Barcelona, també es va guardonar a sis empreses del país i la trajectòria d’una persona, el Dr. Josep Santacreu.


Els premis reconeixen les bones pràctiques i la seva trajectòria en l’àmbit de Responsabilitat Social Empresarial (RSE).


En cada edició Respon.cat distingeix un territori per convertir els valors de l’RSE en un element de la identitat local. Enguany el guardó se l’ha endut Manlleu, per “aportar una iniciativa de col·laboració al territori, que s’ha materialitzat amb diverses actuacions i programes amb un gran valor afegit i amb una llarga trajectòria”. El premi el va rebre l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, i de la cap de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, Betlem Parés. Garrido va destacar la voluntat de l’Ajuntament d’alinear tots els projectes i estratègies de ciutat amb els agents locals per tal de seguir creixent d’una forma sostenible.


Respon.cat és una associació que agrupa una setantena d’empreses amb el propòsit de ser l’organisme empresarial de referència en Responsabilitat Social i Empresarial a Catalunya. Els premis tenen el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya.    

Etiquetes:
Economia i empresa