26 d'abril de 2024

Els equips del CP Manlleu es mantenen forts al capdavant de la classificació

Les de Jordi Boada segueixen imbatibles i el masculí tanca la primera volta amb una victòria

elter.net 17 de gener de 2021 a les 12:54
Aquesta temporada el CP Manlleu és la pedra al camí del Cerdanyola | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu surt victoriós d’un partit molt competit davant el Cerdanyola CH (2-5). Un rival directe, que fins ara només ha caigut en dos enfrontaments, aquells que ha disputat contra l’equip manlleuenc. La conquesta d’aquest dissabte assegura la primera posició pel Manlleu, en la primera fase de l’OK Lliga femenina.

L’equip entrenat per Jordi Boada ha firmat aquest cap de setmana el seu millor partit, davant d’un rival amb molta entitat com és el Cerdanyola. Des dels primers minuts, el xoc entre els dos conjunts va ser intens, viu, però amb escassetat de gols. La primera part va estar marcada per una gran quantitat d’oportunitats fallides per les dues bandes, un joc elèctric que oferia un gran espectacle, però que no es resolia. Els primers gols es van fer esperar i van arribar gairebé simultàniament. Quan faltaven 6 minuts per esgotar el primer temps, Maria Díez va estrenar el marcador i instants després la jugadora del Cerdanyola, Adriana Gutiérrez, posava l’empat.

Preses les mides, a la segona part els dos conjunts van anar de cara a barraca. En els següents minuts no hi va haver tant control al mig de la pista, en benefici de l’atac i dels gols. Només havien transcorregut dos minuts, quan Anna Casarramona va marcar el segon pel Manlleu i mig minut després, Nara López feia el tercer (1-3). Gemma Solé no va permetre que les manlleuenques s’escapessin, en la següent jugada va tornar a escurçar diferències. Els pals també van ser protagonistes durant la segona meitat, els dos conjunts van acumular, almenys, quatre ocasions que la pilota es va estavellar contra el ferro de la porteria. Dos gols més d’Anna Casarramona van tancar el resultat final de 2 a 5. Dels últims instants d’aquest enfrontament, cal destacar la sang freda de les manlleuenques, que no van cometre la desena falta, que hauria suposat una nova oportunitat de gol pel rival.

El CP Manlleu femení suma 36 punts, fruit del seu ple de victòries d’aquesta temporada, 12 partits jugats i 12 partits guanyats. La setmana que ve l’equip manlleuenc enfronta l’última jornada de la primera fase de l’OK Lliga femenina, amb la seguretat d’estar matemàticament classificades com a primeres de grup per a la segona fase. El partit de la catorzena jornada enfronta el Manlleu contra un altre rival directe, el Telecable HC, segon en la classificació.

El CP Manlleu Embotits Solà dona la volta a un partit difícil contra el Capellades

L’última jornada de la primera volta de l’OK Lliga Plata Nord acaba amb victòria manlleuenca. El CP Manlleu Embotits Solà va sumar tres punts en el partit d’aquest dissabte contra el Capellades (5-2) i d’aquesta manera manté la primera posició en la classificació.

Durant la primera part, l’equip local va interpretar el paper de perseguidor. El Capellades va encetar el marcador amb un gol de falta directa, però la reacció del Manlleu no es va fer esperar, dos minuts després, Pol Franci va posar l’empat. Instants després, es repetia la mateixa fórmula, però a la inversa. El Capellades, de nou, es va avançar en el marcador i, aquest cop, era Pol Molas qui marcava de falta directa i tornava a igualar el resultat (2-2). Abans d’acabar el primer temps, Pol Franci certificava amb un gol, un canvi progressiu en el domini del joc, que es faria més evident després del descans.

La segona part va ser molt diferent de la primera. El Capellades es va desinflar i va substituir la bona estratègia del primer temps, tancar-se a darrere i aprofitar els contraatacs, per les queixes constants a l’àrbitre que, finalment, van comportar una targeta vermella. Per altra banda, el Manlleu va saber aprofitar la situació i a poc a poc va anar guanyant avantatge respecte al rival. Amb un xut llunyà David Navarro va marcar el quart i Pol Molas, altre cop de falta directa, va fer el 5 a 2 definitiu.

La segona volta començarà la setmana que ve amb el partit contra l’HC Sant Just, un repte important. L’equip rival ocupa la tercera posició en la classificació, a només tres punts del Manlleu. A més, és dels pocs conjunts que ha aconseguit superar a l'equip entrenat per Arnau Casanovas en la primera volta.