24 d'abril de 2024

El CP Manlleu Embotits Solà té l'oportunitat d'agafar distància al lideratge a la pista del Sant Just

El juvenil de l'AEC Manlleu, per la seva banda, visita el camp de l'Espanyol

Raimon Roma 22 de gener de 2021 a les 16:03
El CP Manlleu defensa el lideratge a Sant Just

El primer equip masculí del CP Manlleu visita aquest dissabte (20h) la pista del Sant Just, amb l’oportunitat d’agafar sis punts de marge amb els barcelonins si els d’Arnau Casanovas aconsegueixen la victòria.


No serà fàcil i més, després de veure com els santjustencs van guanyar a Manlleu al partit de la primera volta. L’objectiu de l’equip és enllaçar la segona victòria consecutiva i mantenir-se al lloc més alt de la classificació de l’OK Lliga Plata. El CP Manlleu Embotits Solà és ara mateix líder amb 25 punts, un més que el segon, el Vilafranca i tres més que el tercer, el Sant Just, rival aquest dissabte, en la que serà el primer partit de la segona volta. Els locals encadenen dues jornades sense guanyar i la setmana passada van empatar contra el Jolaseta.


El femení no disputa jornada per un cas positiu de Covid-19 a l’equip rival


El Magic Studio CP Manlleu no disputarà aquest cap de setmana el partit corresponent a l’última jornada de la primera fase de l’OK Lliga femenina, a causa d’un positiu per coronavirus en una jugadora del Telecable Gijón. Així ho va comunicar el conjunt asturià dimarts passat i el partit es va haver d’ajornar. Amb aquest, son dos els partits que les manlleuenques han de recuperar, ja que el corresponent a la jornada 12, que havien de jugar a la pista de l’Alcorcón, també es va ajornar.


El juvenil A de l’AEC Manlleu disputa el primer partit del 2021 a l’exigent camp del RCD Espanyol


Després de veure com la Covid-19 ajornava el partit de la setmana passada contra el Badalona, el juvenil A de l’AEC Manlleu disputarà el primer partit oficial d’aquest nou any, aquest dissabte, al camp del RCD Espanyol ‘B’ (16:30h). És la segona jornada de la segona volta de la lliga nacional juvenil i els manlleuencs, penúltims amb set punts, podrien empatar a punts a la classificació amb el conjunt espanyolista, sempre que tornin a Osona amb els tres punts a la butxaca.


El duel no serà gens fàcil pels de Xavi Navarro que, no obstant això, es mostren convençuts de tornar de Sant Adrià del Besòs amb un resultat positiu per continuar en la lluita per evitar acabar el primer tram de competició a la segona meitat de la classificació.

Etiquetes:
Esports