26 d'abril de 2024

Derbi amb final polèmic entre l'HC Sant Just i el CP Manlleu (8-7)

La derrota d'aquest cap de setmana fa recular a l'equip manlleuenc fins a la segona posició

elter.net 24 de gener de 2021 a les 18:52
La setmana que ve el Manlleu s'enfronta contra un altre rival directe, el Vilafranca | CP Manlleu

El Sant Just s’ha convertit en l’únic obstacle que el Manlleu no ha pogut superar. Aquest cap de setmana l’equip entrenat per Arnau Casanovas volia treure’s l’espina de la primera volta.


L’enfrontament contra el conjunt barceloní va començar frenètic, amb un punt de bogeria. La intensitat dels dos conjunts es va traduir en un joc ràpid, però també en moltes errades. La segona part va ser més tranquil·la, però un penal ho va capgirar tot.


Els dos conjunts van entrar a la pista conscients que aquell seria un enfrontament complicat i decisiu, la victòria del Manlleu hagués significat un bon cop de puny sobre la taula. La intensitat, l’excitació i els nervis van fer que la primera part fos caòtica. L’encarregat de fer la primera diana va ser Pol Franci. A partir d’aquest moment va començar la pluja de gols, resultat de les anades i vingudes constants. El ritme era molt elevat, però això provocava que els dos conjunts cometessin errors que els són impropis. Perseguit i perseguidor, cada vegada que el Manlleu aconseguia trencar l’empat, el Sant Just el tornava a posar i al revés. El final del primer temps, entre faltes directes i penals, Biel Pujadas va marcar tres gols i Pol Molas en va fer un. El resultat del marcador abans d’anar al descans era més propi d’un final de partit (6-5).


La segona part va ser més tranquil·la, però també hi va haver gols. Biel Pujadas tornava a marcar per posar l’empat al marcador i el gol de David Navarro va posar per davant al Manlleu. Tot i això, pocs minuts després, el Sant Just tornava a marcar. El final del partit s’acostava i la tensió començava a créixer. Un penal en contra de l’equip manlleuenc va fer explotar els ànims. Arnau Casanovas, entrenador del CP Manlleu, explica que la jugada venia d’uns peus que no es van xiular, que Pol Molas no va cometre falta i que aquesta no era dins l’àrea. Malgrat tot, el Sant Just va aprofitar la pena màxima i es va posar per davant. L’expulsió de Quim Casalí als últims minuts va fer que el Manlleu hagués de jugar amb tres.


Final amarg per un partit enrarit, on les decisions arbitrals van jugar un paper important. Tot i això, no hi ha temps per les lamentacions perquè la setmana que ve el Manlleu es veurà les cares amb l’actual líder de la classificació, el Vilafranca.  


El juvenil A de l’AEC Manlleu no s’endú els tres punts de la Ciutat Esportiva Dani Jarque (2-0)


El partit no va començar de la millor manera per als interessos manlleuencs, i és que el conjunt blanc-i-blau va inaugurar el marcador a la primera jugada del partit. El gol no va desanimar el Manlleu, que va gaudir de bones oportunitats per igualar el marcador abans del descans. Però l’equip de Xavi Navarro va pagar car la seva falta d’encert a porteria i va encaixar el 2-0 a les acaballes de la primera part.


A la represa cap dels dos equips va estar al seu nivell de joc i no es va poder fer mal a la defensa contrària. D’aquesta manera, el Manlleu encaixa una nova derrota que el deixa en penúltima posició amb 7 punts.

Etiquetes:
Esports