27 d'abril de 2024

La campanya a Manlleu per les eleccions catalanes, en marxa

Els partits polítics ja han penjat els cartells per la ciutat i comencen els actes electorals de cara el 14-F

Raimon Roma 3 de febrer de 2021 a les 11:14
Cartell de Junts x Cat
Militants de la CUP Manlleu

El pròxim diumenge, 14 de febrer, se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya i a Manlleu ja ha començat la campanya electoral, amb la penjada de pancartes i cartells i els actes organitzats pels partits polítics.


El primer serà d’En Comú Podem, amb la visita de Marc Parés, aquest dimecres al migdia, que presentarà a la ciutat la proposta de Llei de Barris Verds. Divendres, 5 de febrer, hi haurà més moviment de campanya electoral. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, serà a la capital del Ter amb els representants locals de Junts x Cat i visitarà les empreses Anthesis Lavola i Esbelt. El mateix dia, a les 18h, Esquerra Republicana organitza una conferència virtual, a través de la plataforma Zoom, per parlar de “Justícia social i polítiques per l’equitat”, amb Oriol Amorós, Margarida Feliu, Fina Campàs i Àlex Garrido.


També divendres, la CUP Manlleu farà una roda de premsa d’informació als mitjans amb la presència de la diputada Maria Sirvent, la candidata número 5 a les llistes per Barcelona, Basha Changuerra i Jesús Soler, membre del Grup de Defensa del Ter.


Primers actes i nova representació manlleuenca a les eleccions


Divendres passat es va celebrar el primer acte de campanya electoral a Manlleu. L’exvicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, número 2 de la llista del PDeCat per Barcelona, va visitar l’escola La Salle Manlleu acompanyada de Benjamí Nieto, suplent per la llista dels demòcrates.


D’altra banda, la CUP Manlleu va presentar les tres persones que aniran a llistes a les eleccions al Parlament. Es tracta de Tàmia Maestre, número 21; Ricard Comajoan, número 42 i Montse Castañé, número 73. També es va conèixer fa uns dies que el manlleuenc Javier Jiménez formarà part de la llista de Ciutadans.

Etiquetes:
Política Municipal