26 d'abril de 2024

La Sala d'exposicions de Can Puget acull l'exposició «Diàleg de colors», de l'artista Manel Grau

Es tracta d'una mostra d'acrílics realitzats entre el 2019 i el 2020

elter.net 3 de febrer de 2021 a les 16:44
Les mostres es podran veure a la sala d'exposicions de Can Puget | elter.net

L’exposició “Diàleg de colors”, realitzada per l’artista Manel Grau, es podrà visitar a Manlleu del 6 al 28 de febrer de 2021, a la Sala d’exposicions de Can Puget.


Grau va néixer a Sabadell, però ja fa més de trenta anys que viu envoltat de natura al peu del Montseny, al municipi d’Arbúcies, on ha exposat de manera col·lectiva al Museu Etnològic de la Gabella i també de forma individual a diferents locals del poble. Des de 2016 forma part del col·lectiu d’artistes ‘Artpirineus’, amb artistes del Ripollès o la Garrotxa. Les primeres exposicions que va realitzar van ser a finals dels anys 80 a la Gabella d’Arbúcies, amb pintura i fotografia. El 2010 reprèn l’activitat, amb més presència en exposicions i genera més volum d’obres.


Manel Grau explica que dibuixar i pintar és per ell una necessitat vital, especialment els últims anys. Posa per davant el plaer que li causa la creativitat i ho expressa amb una pintura cada vegada més salvatge i abstracta, sense abandonar la pintura figurativa ni tampoc els collages amb missatges encriptats. Aquesta pintura és la que es podrà veurà a “Diàleg de colors”, a la sala d’exposicions de Can Puget.

Etiquetes:
Cultura