25 d'abril de 2024

Tot el que cal saber per anar a votar diumenge als col·legis de Manlleu

Els membres de les meses electorals poden anar a fer-se voluntàriament un test d'antígens al CAP

elter.net 10 de febrer de 2021 a les 11:53
Els col·legis electorals seguiran estrictes mesures d'higiene i de seguretat | elter.net

Diumenge, 14 de febrer, se celebra una nova jornada electoral, en aquest cas, les eleccions al Parlament de Catalunya. Uns comicis marcats, sense discussió, per la pandèmia del coronavirus.


Aquest fet provocat que els protocols per dipositar el vot siguin molt exigents, també a tots els col·legis electorals de Manlleu. En tots ells hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada, els votants hauran de seguir un circuit marcat d’entrada i sortida i hauran de mantenir les distàncies de seguretat a les cues, que es faran a l’exterior. Aquestes també es mantindran entre els membres de les meses electorals, que, en el moment de la votació, evitaran en la mesura que sigui possible tocar el DNI dels votants, els quals es recomana portar la papereta amb el vot a dins i tancada des de casa. Als col·legis només es podrà accedir de manera individual, a excepció de les persones que necessitin un acompanyant per assistència. Es donarà prioritat a les persones vulnerables o els col·lectius de risc.


El Govern recomana anar a votar en diferents franges horàries. De 9 a 12h, les persones de risc; de 12 a 19h, el conjunt de la població i de 19 a 20h, els contagiats i contactes estrets.


Com seran els col·legis electorals a Manlleu?


A la ciutat es mantenen els punts de votació habituals en totes les jornades electorals.


Can Puget: Es votarà a la sala d’exposicions. L’entrada serà pels jardins de Can Puget i la sortida per l’Alta Cortada.


Escola El Carme: Es votarà en dos espais diferents, el gimnàs i l’aula habitual. L’entrada serà pel carrer Horta d’en Font i la sortida per Bisbe Morgades.


Escola Pompeu Fabra: Es votarà en dos espais diferents, el gimnàs i la recepció. L’entrada serà la mateixa de sempre, per la porta principal de l’escola al carrer Pompeu Fabra i la sortida serà per la porta del lateral de l’escola al mateix carrer.


Escola Casals Gràcia: Es votarà en tres espais diferents, el Lab espai Coworking, l’entrada del Teatre de Gràcia i el vestíbul d’entrada dels alumnes de secundària. Cada un d’aquests tres espais té una entrada i sortida diferent, depenent de la mesa on es voti s’haurà d’entrar pel teatre, per l’entrada principal de l’escola o pel LAB.


Escola Puig Agut: S’ha ampliat el nombre d’espais on es votarà, utilitzant el gimnàs, el menjador i cinc aules. L’entrada serà per la porta principal del pati del carrer Pintor Guàrdia i la sortida serà pel carrer Bellfort.


A les escoles hi haurà persones representants de l’administració durant tot el dia informant les persones que s’hi desplacin per anar a votar i tenint cura del compliment de totes les mesures d’higiene i seguretat. 


Els membres de les meses electorals es poden fer voluntàriament un test d’antígens


Totes les persones que els ha tocat estar en una mesa electoral aquest pròxim diumenge tenen l’oportunitat de fer-se, voluntàriament, una prova de test d’antígens al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Manlleu. Ho poden fer el titular, el primer i el segon suplent. Per fer-ho cal trucar directament al centre sanitari i demanar hora.

Etiquetes:
Política Municipal