25 d'abril de 2024

Acord de col·laboració entre l'Associació d'Empresaris de Manlleu i PIMEC Catalunya Central

L'objectiu és impulsar l'entitat local i posar en marxa projectes que afavoreixin la competitivitat

elter.net 11 de febrer de 2021 a les 10:22
L'OPE ofereix suport i acompanyament

El passat dijous, 4 de febrer, es va fer una reunió híbrida al Museu del Ter entre l’Associació d’Empresaris de Manlleu (AEM), el regidor d’Indústria, l’equip tècnic de l’OPE Empresa i la secretària territorial de PIMEC Catalunya central per parlar de la proposta de col·laboració per enfortir l’Associació.


El tema principal va ser l’aprovació d’una prova pilot de col·laboració professional a l’AEM per part de l’equip de PIMEC i amb la col·laboració de l’OPE. Aprofitant l’impuls del pla de modernització dels polígons que s’està executant, consideren que és un bon moment per impulsar l'associació d’empresaris amb l‘objectiu de treballar en diferents àmbits: fomentar l’associacionisme empresarial, dinamitzar l’associació, generar xarxa i comunitat, promoure les compres agregades i posar en marxa projectes que afavoreixin la competitivitat.


L’Associació d’Empresaris de Manlleu es va constituir formalment l'any 1992, a iniciativa d'uns quants empresaris locals, motivats per la crisi industrial del moment. Avui dia compta amb uns 40 socis. La sessió va servir per aprovar un full de ruta que identifica els objectius que s’han de perseguir de forma inicial, per llavors fer-ho extensiu i el màxim de participatiu a tot el teixit empresarial, amb el suport i acompanyament de l’OPE.

Etiquetes:
Economia i empresa