26 d'abril de 2024

ENTREVISTA - 40 anys de l'Escola Municipal de Música de Manlleu

Parlem amb la Laura Castany, directora i en Guillem Costa, cap d'estudis i professor

elter.net 11 de febrer de 2021 a les 12:47
Laura Castany i Guillem Costa, a l'escola de música | elter.net

Malgrat que l’aniversari oficial s’havia de celebrar el curs passat, aquest 2021 l’Escola Municipal de Música de Manlleu pretén organitzar i gaudir dels actes de celebració del seu 40è aniversari.


Els actes de celebració del van començar a finals del 2020 amb la tria del logotip commemoratiu. Després de presentar-se unes quantes propostes va guanyar la de l’Aina Navarro. El seu dibuix està exposat a la pancarta exposada en un dels balcons de Can Puget. També al mes de desembre passat es va enregistrar un vídeo amb la interpretació de diverses peces musicals, en diferents llocs de Manlleu, per part dels professors del centre. La música d’aquesta peça va ser composta pel compositor manlleuenc Jordi Domènech i el muntatge musical va anar a càrrec d’un altre manlleuenc, en Guillem Roma. L’escola ja ha començat a planificar diversos actes, però tots ells estan pendents de l’evolució de la pandèmia generada pel coronavirus.


De tot això i més en parlem amb la Laura Castany, directora i en Guillem Costa, cap d’estudis i professor de l’Escola de Música Municipal de Manlleu. Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç o al reproductor que teniu a continuació.


Etiquetes:
Cultura