27 d'abril de 2024

El CP Manlleu comença la segona fase de l'OK Lliga amb un bitllet per la final a quatre en joc

Les manlleuenques es veuran les cares en aquest segon tram de lliga amb Palau i Voltregà, els dos grans rivals pel títol

Raimon Roma 11 de febrer de 2021 a les 16:29
Vuit partits per davant per decidir els equips que lluitaran pel títol | CP Manlleu

Després de tancar una primera fase de l’OK Lliga femenina gairebé perfecte, amb tretze victòries i una sola derrota, el Magic Studio CP Manlleu comença aquest dissabte el segon tram de competició.


Les manlleuenques es veuran les cares amb els quatre primers classificats de l’altre grup, el Palau, el Voltregà, el Bigues i Riells i el Sant Cugat. Palau i Voltregà son, a priori, els dos principals rivals pel títol i es podrien tornar a veure en un hipotètic play-off per decidir qui guanya l’OK Lliga 2020-2021, que el jugaran els quatre equips que quedin en millor posició en aquesta segona fase de la categoria. Una de les peculiaritats d’aquest tram és que comença amb punts a la classificació. Les osonenques son segones amb quinze punts, mentre que el líder és el Palau, amb setze i sense conèixer encara la derrota aquesta temporada.  Telecable Gijón i Voltregà son tercer i quart respectivament amb deu punts.


El primer partit d’aquesta segona fase de l’OK Lliga pel CP Manlleu serà aquest dissabte, a les 17h, al Pavelló Municipal d’Esports, contra el Sant Cugat. Les vallesanes es van classificar in extremis per jugar la ronda per accedir al play-off pel títol i seran el primer rival de les manlleuenques en un partit que, com cada setmana,  es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports