25 d'abril de 2024

El CP Manlleu comença amb bon peu la segona fase de l'OK Lliga

El juvenil A de l'AEC Manlleu empata contra el Llagostera un partit que perdia per 0 gols a 3

elter.net 15 de febrer de 2021 a les 11:50
El juvenil de l'AEC Manlleu va empatar amb el Llagostera | Eloy García

Dissabte va començar la segona fase de l’OK Lliga femenina i ho va fer amb victòria del Magic Studio CP Manlleu davant el Sant Cugat (4-2).

L’equip de Jordi Boada es va refer així de la derrota intranscendent de fa set dies contra el Telecable Gijón i va començar amb bon peu la segona fase de la competició, amb l’objectiu de quedar entre els quatre primers llocs per jugar el play-off pel títol. El partit contra les vallesanes del passat dissabte va començar perfecte, amb un matiner gol d’Anna Casarramona, però el Sant Cugat no va posar les coses fàcils i no va ser fins al final del primer temps quan novament Casarramona feia pujar el 2 a 0 a l’electrònic. Abans d’arribar el descans, les visitants retallaven diferències, però Maria Díez col·locava el 3 a 1 al marcador. A la represa, “Peke” va tornar a marcar i l’enfrontament ja va fer baixada per les de Jordi Boada, que el pròxim cap de setmana jugaran a la pista del Bigues i Riells.

El juvenil de l’AEC Manlleu aixeca un 0 a 3 en sis minuts

No començava gens bé el partit pels interessos del juvenil A de l’AEC Manlleu, que va veure com al primer minut el Llagostera s’avançava al marcador. No només això, sinó que abans de la mitja hora de partit ja guanyava per 0 gols a 3. Els d’Àlex Farrés no es van rendir i van reaccionar de manera fulminant. Abans del descans i en qüestió de sis minuts, Puig, Costa i Anguita empataven de nou el partit.

A la represa, a diferència del primer temps, el marcador no es va moure i els manlleuencs es van conformar amb un punt davant el conjunt gironí. Un punt insuficient, que manté els osonencs a l’última posició del grup 7b de la Lliga Nacional juvenil. La pròxima setmana, el Manlleu visitarà el camp del Mataró.