26 d'abril de 2024

Joan Cros aconsegueix la millor posició de la temporada als Estats Units

El pilot manlleuenc es va quedar a deu segons de la gran final de la prova d'Orlando, Florida

elter.net 16 de febrer de 2021 a les 12:02
Joan Cros, en acció a Orlando | ®BrownDogWilson

El pilot manlleuenc de cros, Joan Cros, va aconseguir la seva millor classificació de la temporada a l’AMA Supercross en la prova que es va disputar al Camping World Stadium, a Orlando, Florida.

Cros es va classificar en la posició 26 en els entrenaments cronometrats accedint així al Night Program, un esdeveniment que va aplegar 10.000 persones a l’estadi. Els entrenaments previs van estar marcats per la pluja, però el de Manlleu va aconseguir el millor resultat des que és als Estats Units, declarant que “he rodat més ràpid que pilots top i això vol dir que estem treballant molt bé”. Al Night Program, Cros va quedar a quatre places i deu segons d’accedir al Main Event, l’esdeveniment més important de la prova.

El manlleuenc explicava que havia fet la millor carrera de l’any encara que els resultats finals no el van acompanyar. Es va mostrar satisfet afirmant que “per primera vegada en tota la temporada he enllaçat amb els pilots principals, això significa que he fet un pas endavant”. El pròxim 20 de febrer disputarà una nova prova de l’AMA Supercross al mateix estadi, a Orlando.