25 d'abril de 2024

L'Agrupament Escolta i Guia Arrels celebra el 25è aniversari

L'entitat prepara actes de commemoració per recordar la història i festejar el present

elter.net 17 de febrer de 2021 a les 17:05
25 anys de cau a Manlleu | AEiG Arrels

Aquest 2021, l’Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu celebra el 25è aniversari. Ho farà amb actes oberts a tota la ciutadania per recordar tota la seva trajectòria i celebrar que l’entitat continua ben viva.


El ‘cau’ de la ciutat va néixer l’any 1995 i des d’aleshores ha acollit desenes i desenes de joves i infants que han trobat en l’entitat un espai per gaudir, compartir, descobrir i impregnar-se de valors socials crítics que “guien” l’acció educativa d’Arrels. El municipi i el territori també son dos punts claus del bon desenvolupament de l’Agrupament, que obre les seves portes els dissabtes a la tarda per, amb una bona base de voluntaris i de voluntàries, fer dels infants protagonistes de la seva pròpia història i acompanyar-los en la seva formació com a persones actives, conscients i compromeses amb la societat. Des del seu naixement, Arrels demostra el seu compromís amb Manlleu i amb els seus ciutadans, entre d’altres, participant cada any amb festes com la del Serpent, amb Fes-te Jove o amb la cavalcada de Reis.


Tot i la incertesa que genera el 2021 a causa de la pandèmia, l’Agrupament ha preparat un seguit d’activitats per celebrar el seu 25è aniversari. El primer serà un concurs per les xarxes socials que començarà al març. A través d’Instagram, els participants hauran de penjar una fotografia recordant el seu pas i les seves vivències al cau. A l'abril, caminada popular de 12 quilòmetres de recorregut, i al maig una exposició de fotos que es trobaran per Manlleu sota el títol “25 anys fent arrels”. A més, el 15 de maig es pintarà un mural commemoratiu i l’entitat també prepara cantimplores i samarretes personalitzades.


 

Etiquetes:
Societat